тоді не травмуй свій організм)))))Я також сиділа на гречані дієті!!!Самопочуття на 3 день жахливе!!Оргвнізм в стресовому стані!!Постійно болить голова,роздратована була.Як згадаю!!)Але вибір за тобою!!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дівчата як там у вас справи??? Як пройшов перший день??? В мене нормально, гречку люблю і кефір також, тож смачно наїлась і зараз тре своїх годувати...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Я тої гречки з"їла може 3 столових ложки,більше не лізло,випила пакет кефіру,чаю багато і все-таки відварила собі цвітної капусточки і спаржевої фасольки,без солі,щоб шлунок чимось трошки наповнити,а то вже смоктало. Може завтра легше буде...
Я себе на диво гарно поуваю, легко так...їла кашу запарену(половину з того що запарила) і попивала кефірик(0.75л). Води випила близько 2л. Ну і ввеері горнятко зеленого аю без цукру. Перед тим як готувати хлопцям їсти, наїлась сама греки...а на кухні тільки кефірик і воду попивали, так було легко перенести те приготування. я думала буде гірше (чи то я так себе настроїла), але перший день позаду...
А ще похвалюсь, що сьогодні записалась на шейпінг і перше заняття вже у четвер!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
zhanetka нетік, galalviv Молодчинки, дівчатка!!!!!!! Так тримати!!!!! Сьогодні і я зроблю собі "гречаний день"))) Бо я люблю гречку)))). В менез вранішнього зважування - -800гр
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)