в мене теж ніби все нормально, тільки я так сказати більше на отому роздільному харчуваню, чи на тій дієті -60, коротше їм тільки шось одне і то небагато, почуваюся ніби нормально, багато п*ю чаю(вже прошка зменшила цукру)вчора ше в 19 годині шось цямала, сьогодні буду старатись до 6 встигнути, а гречку і кефір я люблю, тому в понеділок її їла, нормально(правда я трошка змахлювала і таки зварила її а не запарила), зважуватись шось ше страшно, а вось і неподіяло, то вже певно ближче до свят, так сказати відразу загальний результат, так шо дівчата тримаймося
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька,а мені гречка та запарена в термосі навіть сподобалась..вже два рази нині їла я теж змахлювала- десь 2 лож буряка з цибульою на обід зтоптала...йой не знаю що буде далі.поки що тримаюсь..
Привіт , дівчатка! В мене перший день гречка , але вже"змахлювала".Забило умивальник, я полізла ті труби відкручувати- п силікон повідходив, все залило. Ремонтувала до 12 год , все рівно тече щось, зла "як пантера" - і з того всього на обід взяла до гречки пару кусочків мяса кролячого без солі і напилась кави з молоком Солодкоі... Вже день "насмарку", завтра спробую правильно все зробити.
А я каву мушу пити,правда чорну і без цукру,от зараз буду робити собі,бо зранку не випила,то голова тріщить,не знаю чи від браку кофеїну,чи від голоду...
Привіт дівчата, хочу написати про себе я на дієті "Протасовка" сиділа з 9січня, скинула 5,600 потроху перейшла на систему60 і з першого лютого уже харчуюсь по ній ще скинула 2,5 дуже задоволина таким принципом. так що рекомендую, голодна не була ніразу. Тортики печу, звичайно, з сайту і всі пробую рано до сніданку. "Поль Робсон" супер ( то вже не в тему)
зранку не випила,то голова тріщить,не знаю чи від браку кофеїну,чи від голоду...
я без кави теж, як зомбі. Думала перестану пити, та не змогла. Два дні не попила, то ходила, як наркоман, просто "ламало". Знову на сніданок - кава, правда уже без цукру, якщо сама заварюю, бо чоловік цукор додає))