хочу спекти ваш тортик дуже апетитний але дуже переживаю за крем розкажіть більш детально як його приготувати бо ніколи не могла подумати що сметану можна нагрівати.а якщо вершки то які скільки процентні.дуже хочу рідним вгодити а то їм все не так а такого вони точно не їли дякую наперед
Нарешті і я зважилась на цей чудовий тортик. Вийшов напрочуд смачним, цікавий, високий. За порадою господиньок трошки зменшила кількість цукру, а так все робило точно дотримуючись рецепту. Нажаль так і не навчилась виставляти фото.
А в мене чомусь таки той тортик виходить дуже солодким,хоча і цукор зменшила наполовину.Думаю,що справа у сиропі,яким просочувати. Чи можна просочити його просто солодкою кавою?