Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний записник від Soni
Natalyadiva
12 лютого 2012 18:43
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Марієчко, вітаю з відкриттям темки!!!!!!!!!!!!!!!!

%CA%F3%EB%B3%ED%E0%F0%ED%E8%E9+%E7%E0%EF%E8%F1%ED%E8%EA+%E2%B3%E4+Soni

%CA%F3%EB%B3%ED%E0%F0%ED%E8%E9+%E7%E0%EF%E8%F1%ED%E8%EA+%E2%B3%E4+Soni

Перейти на початок сторінки
Soni
15 лютого 2012 13:44
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Мій Наполеон


Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
15 лютого 2012 14:16
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: Soni
Мій Наполеон

:winked: Симпатичний та смачненький !!! Так i хочеться шматочок)))
Перейти на початок сторінки
Soni
28 лютого 2012 13:19
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цибуляники


Перейти на початок сторінки
Soni
12 березня 2012 15:16
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Оладки до бульйону




1 куряче філе
200 гр. шампіньйонів
пів цибулини
1 ст. л. майонезу
2 яйця
2 ст. л. муки
сіль, перць.



Філе порізати дрібними кубиками, шампіньйони почистити і нарізати дрібними пластинками, цибульку дрібненесенько посікти додати майонез, яйця, муку сіль, перець до смаку, замісити оладки, густина сметани. Накладати ложкою в сковороду і жарити на олії.

Смачного!

Повідомлення відредагував Soni - 12 березня 2012 15:17
Перейти на початок сторінки
Ludka
12 березня 2012 18:06
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Soni
Оладки до бульйону

Треба спробувати, у тебе як завжди дуже смачно :belay:
Перейти на початок сторінки
maryana
12 березня 2012 20:30
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: Soni
Оладки до бульйону

Напевно дуже смачні оладки і філеєчка і грибочки...вони напевно і до якогось гарніру підходять?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Soni
12 березня 2012 21:43
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: maryana
вони напевно і до якогось гарніру підходять?



Та звичайно що можна і до гарніру, вони і холодними самі не погано йдуть.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
12 березня 2012 22:48
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Гaрні олaдки. Я схожі роблю , aле без грибів. Требa спробувaти і тaкі. Дякую, Мaрійко зa рецепт !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Soni
19 березня 2012 14:21
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Печеньки "Вишеньки" без випічки



Нам потрібно:

Вафлі (в мене "Артек") 250 гр.
молоко 40 - 50 мл.
масло 30 гр.
******************************
сік буряка 50-100 мл.
сік лимона 20 мл.
цукор
******************************
гілочки сосни

Вафлі подрібнити в блендері або перемолоти на м'ясорубці.
Додати гаряче молоко по чуть- чуть, і масло. Замісити " тісто ", зліпити з нього кульку. Від нашої кулі відщипувати невеликі шматочки і скачувати маленькі м'ячики- вишеньки, або у вигляді клубнічки.

Соки буряка і лимона змішати, мочати туди наші кульки. А потім відразу обваляти в цукрі, складати на тарілку.
Від соснової гілочки повідривати голки, вони йдуть по дві, і акуратно запихати у вишні, по - парно.
Поставити в холодильник, щоб хвостики добре зловилися.

Колись робила такі вишеньки чоловіковій сестрі на весілля до кльошів, викладали на солодке зверху.

В мене на фото вишеньки ще без соснових гілочок не встигла сфоткати вже готові.

Рецепт брала на www.koolinar.ru.

Повідомлення відредагував Soni - 25 жовтня 2013 21:25
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 22:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 57
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100