Торт "Полуничний Поцілунок" з моїми змінами.Оригінал рецепту взятинй на сайті http://forum.say7.info/topic38473.html
Я ж робила по своєму.
Спекла маковий бисквіт:
5 яєць
6 стл. цукру
7 ст. л. муки
І маку кинула на око(2 ст. л.)
Випекла самий звичайний бисквіт.
Зробила желе.
Мала 1,5 ст малини, перемолола її блендером.
Цю суміш розділила на 2 частини, до кожної додала 1п малинового желе і добала 50 гр води.
Це я робила на малу тортівничку 20 см.
Потім на більшу тортівницю давала трохи більше ягід і води, все одно гарно застигає.
Тортівницю застелила харчовою плівкою і залила желе. Зараз холодно швиденькко стигне, спочатку одна порція, потім друга.
На малу тортівничку мені хватає однієї порції бисквіту, на більший торт діаметром 24 пекла два бисквіта.
Крем в мене пудинговий.
на 1 пачку пудингу потрібно 450-500 мл молока.
молоко вилити в каструльку, трошки залишити холодного , а решту ставим на вогонь .
Пудинг висипаєм в мисочку додаємо 3-4 ст.л. цукру і розводимо рештою холодного молока.
Коли молоко закипить виливаєм пудингову масу і варимо 1-2 хв до загустіння.
Охолодити і збити з маслом 200 -250 гр в залежності від величини торта.
Бисквіт розділила на 4 частини і перемастила ось так:
Бисквіт - крем - желе - крем, знову бисквіт ( тут добавила свої зміни) крем - і додала фрукти, можуть бути любі, використовую, персики, вишні, або фруктовий коктель., тоді трошки крему на бисквіт і тою сторонорю з кремрм накрити фрукти, тоді знову крем - желе і трошки крему і накрити бисквітом. Багато написала , але роботи по суті мало.
Коден корж пропитую або сиропом з фруктів, або беру згущонку розводжу кип"яченою водою 1:1.
Взагалі це простий бисквіт премащений любим кремом плюс желе і фрукти.
Смачного!