Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


15 сторінок 1 2 3 ... 13 14 15 Далі >>
Відповісти
 Кулінарний записник від Soni
Ксенічка
23 грудня 2012 16:21
Повідомлення #141


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Soni
Пропоную улюблений салат

Гарно дякую за рецепт!!Дуже смачненько!/i]

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 20:52
Перейти на початок сторінки
Soni
23 грудня 2012 19:31
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ксенічка
були задоволені:)) так як смак нас потішив


Рада що Вам сподобався рецепт, дякую за довіру!
Перейти на початок сторінки
Soni
24 грудня 2012 11:18
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Торт "Полуничний Поцілунок" з моїми змінами.




Оригінал рецепту взятинй на сайті http://forum.say7.info/topic38473.html

Я ж робила по своєму.
Спекла маковий бисквіт:

5 яєць
6 стл. цукру
7 ст. л. муки

І маку кинула на око(2 ст. л.)

Випекла самий звичайний бисквіт.

Зробила желе.

Мала 1,5 ст малини, перемолола її блендером.
Цю суміш розділила на 2 частини, до кожної додала 1п малинового желе і добала 50 гр води.
Це я робила на малу тортівничку 20 см.

Потім на більшу тортівницю давала трохи більше ягід і води, все одно гарно застигає.

Тортівницю застелила харчовою плівкою і залила желе. Зараз холодно швиденькко стигне, спочатку одна порція, потім друга.


На малу тортівничку мені хватає однієї порції бисквіту, на більший торт діаметром 24 пекла два бисквіта.


Крем в мене пудинговий.

на 1 пачку пудингу потрібно 450-500 мл молока.

молоко вилити в каструльку, трошки залишити холодного , а решту ставим на вогонь .

Пудинг висипаєм в мисочку додаємо 3-4 ст.л. цукру і розводимо рештою холодного молока.

Коли молоко закипить виливаєм пудингову масу і варимо 1-2 хв до загустіння.

Охолодити і збити з маслом 200 -250 гр в залежності від величини торта.

Бисквіт розділила на 4 частини і перемастила ось так:

Бисквіт - крем - желе - крем, знову бисквіт ( тут добавила свої зміни) крем - і додала фрукти, можуть бути любі, використовую, персики, вишні, або фруктовий коктель., тоді трошки крему на бисквіт і тою сторонорю з кремрм накрити фрукти, тоді знову крем - желе і трошки крему і накрити бисквітом. Багато написала , але роботи по суті мало.

Коден корж пропитую або сиропом з фруктів, або беру згущонку розводжу кип"яченою водою 1:1.

Взагалі це простий бисквіт премащений любим кремом плюс желе і фрукти.



Смачного!

Повідомлення відредагував Soni - 24 грудня 2012 12:06
Перейти на початок сторінки
Soni
24 грудня 2012 11:36
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Торт "Червоне яблуко"





Продовжу експерементувати з бисквітом.

Випікаємо бисквіт по своєму улюбленому рецепту.

Я печу на 5 яєць
6 ст.л. цукру і 7 ст . л. мукм.

Випікаю стандартний бисквіт.

Розділити його на коржі. Кожен корж пропитати або сиропом або Згущонкою розведеною водою.



Зробити два види крему

Маковий :

1,5 ст. маку попарити в молоці (50 гр) , додати 1 стакан цукру, Коли остигне додати 100 г масла.


І Яблучний крем ( з тортика Небо в Роті) ТУТ

до 1 кг яблук натертих на грубій терці всипати 250 г цукру і поставити тушитись,додати 250 г сметани або вершків.Все разом тушити приблизно 45 хв.,час від часу помішуючи.
300 г масла збити до пишності і по трошки додавати остивші яблука, далі збивати.

Яблучну масу замалювати в червоний(може бути зелений ) колір.

Червоний сік буряка, зелений можна замалювати шпинатом, попередньо його опустивши на пару секунд і кип"яток і змолоти блендером.


Перемащувати так: Биксвіт - яблучна маса, зверху макова (легенько розгладити, накрити другою паланичкою і так весь тортик.

Смачного!


Рецепт сусідка розказала, я як запам"ятала так і зробила, вийшло досить смачно, чоловік оцінив, сказав що дивитись на торти вже не може, але цей сподобався.

Повідомлення відредагував Soni - 24 грудня 2012 11:41
Перейти на початок сторінки
Іванка
24 грудня 2012 12:12
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
:winked: :winked: :winked:
Важко втриматись, щоб щось не написати. Тортики дуже гарні в розрізі і бісквіт такий високий незважаючи на те, що нема ніякого розпушувача, а знимки такі апетитні :1f7:
Перейти на початок сторінки
Soni
24 грудня 2012 12:15
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Іванка
бісквіт такий високий незважаючи на те, що нема ніякого розпушувача



Дякую, так дійсно в бисквіті не має ніяких розпушувачів, головне гарно збити білки , потім поступово по ложці додавати цукор 4 ст л., а жовтки збити з 2 ст л. цукру теж до біла, потім додати до білків 5 ст.л. муки через сито, а до жовтків 2 ст.л. муки, Жовтки вимішати і вилити на муку в білках, тоді все акуратно перемішати , ось і все. Так роблю я. а якщо потрібно мак, то додаю в жовтки, і так само какао в жовтки , лільки якщо какао то муки вже не даю в жовтки. Тобто 2 ст. л. муки заміняю какао. ось і все.

Повідомлення відредагував Soni - 24 грудня 2012 12:26
Перейти на початок сторінки
utya
24 грудня 2012 12:23
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Підтверджую... бісквіт таки класний, ніколи мене не підводив .. якщо саме так готувати :smile:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
24 грудня 2012 19:37
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Soni,
Оце смакота, хочу спробувати твоє яблучко)))
Перейти на початок сторінки
Soni
24 грудня 2012 19:43
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Яілатан
Оце смакота, хочу спробувати твоє яблучко)))



Спробуй, буду чекати на Твій звіт.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 березня 2013 22:16
Повідомлення #150


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656


Дощ вітань відстукує слова на підвіконні,

Мелодія звучить на ноті "ля".

Все щастя, що заховане в долоні,

Хай сонечком всміхається здаля.

Для Вас в саду ростуть чудові квіти,

Сьогодні доля Вам в дарунок їх несе,

А посмішку дарує ніжне літо,

В якому Ви чарівна над усе


Перейти на початок сторінки
15 сторінок 1 2 3 ... 13 14 15 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 17:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100