Рибні котлети з мороженого оселедця
Оселедець морожений 2-3 шт
Пару кусків батона намоченого в молоці, або хто не любить то в перевареній воді.
1-2 яйця.
1 середня цибулина посмажена на олії до прозорого кольору.
Сіль, перець до смаку.
Паніровочні сухарі. (я мелю сушений батон)
Морожений оселедець чистимо на філе, відділяючи кості.
В каструльку поставити трохи води нехай закипить. Коли кипить вода, опускаємо в неї філе риби щоб воно покипіло 2-3 хв.
Витягаєм філе і перемелюємо на фарш, даєм туди намоченого батона , яйця, сіль , перець, цибульку все до смаку. Формуємо котлетки і обвалюємо в паніровочних сухарях та жаримо на олії до готовності.
Смачного!