Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний записник від Soni
svet
13 червня 2012 12:06
Повідомлення #131


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
Я мабуть такої рожі не знаю :feel:
Хоча квітка схожа на ту розу, що росла в бабусі біля хати
Перейти на початок сторінки
Soni
13 червня 2012 12:45
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: svet
Хоча квітка схожа на ту розу, що росла в бабусі біля хати



Ото вана і є, наша Українська Рожа
Перейти на початок сторінки
svet
13 червня 2012 14:01
Повідомлення #133


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
Дякую, Soni за пояснення, не світить мені таке спробувати, бо немає вже тієї рози :crying:
Перейти на початок сторінки
Soni
23 червня 2012 07:00
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Лікер з вишень


200 шт вишень (в мене це літрова банка вишень)
400 листків вишні, залити 4 літрами кип"яченої води і нехай стоїть поки трохи не охолоне. Тоді кип"ятити 30 хв. (я кип"ячу 10 хв)

Потім відцідити додати 3 кг цукру і 8 ч.л. лимонної кислоти і ще раз закип"ятити 20 хв.( кип"ячу 10 хв)
Коли вистигне додати 0,5 л спитру або 1 л горілки.

Повідомлення відредагував Soni - 23 червня 2012 07:15
Перейти на початок сторінки
Soni
6 серпня 2012 14:10
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Салат з рисом (варіант №1)


250 гр рису запарити


1 кг моркви потерти
1 кг цибулі порізати кружочками
1 кг перцю порізати соломкою
1 кг помідор порізати на півкругло, або кругло кому як подобається.

50 гр солі, 50 гр цукру, 80 гр оцту, 250 гр олії

все варити 40 хв з пареним рисом.

Рис розсипати по овочевій масі і не мішати хвилин 10, щоб набух ще.

Тоді можна перемішати.

Коли зварилось, накладаєм в 0,5 л банки і стерилізуємо 20 хв.

Повідомлення відредагував Soni - 6 серпня 2012 14:11
Перейти на початок сторінки
Soni
6 серпня 2012 14:16
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Салат з рисом (варіант №2)


2 ст рису замочити на 3 год

2 кг помідор порізати кружельцями
2кг перцю порізати соломкою
2 кг цибулі прізати нівкружельцями
2 кг моркви потрети
700 гр олії.


2 ст. л. солі
2ст л. цукру
80 гр оцту.

Все перемішати посолити і варити . Через 5 хв коли маса закипить, з рису злити воду, розсипати шаром по вареній масі ( не мішати, вогонь малий)

30 хв тушити поки рис не набухне.


Тоді масу розмішати і ще тушити до готовності.

Залити в гарячі стерилізовані банки. закатати і накрити. залишити до охолодження.

Повідомлення відредагував Soni - 6 серпня 2012 14:17
Перейти на початок сторінки
oksana d
6 серпня 2012 14:36
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Soni
Салат з рисом (варіант №1)

Цитата: Soni
Салат з рисом (варіант №2)


А скільки виходить з однієї порції?
Перейти на початок сторінки
Soni
6 серпня 2012 15:14
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: oksana d
А скільки виходить з однієї порції?



Оксаночко я вже не пам"ятаю, робила позапрошлогороку, цього року ще не робила.
Перейти на початок сторінки
Soni
11 вересня 2012 11:32
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
"Літній салат з перцем і сиром"





Беру Все на око


Перець солодкий болгарський, бажано різних кольорів
Варена ковбаска(шинкова), а саме краше шинка
Цибулька
Твердий сир грам 250
Маринована кукурузка 1 б
Майонез, сіль перець до смаку.


Перець, ковбаску, цибульку порізати солокою, сир нарерти на грубій терці, додати кукурузку, посолити поперчити і заправити майонезом.

Влітку ні одна забава без нього не проходить.

Самачного!
Перейти на початок сторінки
Soni
11 вересня 2012 11:43
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Закусочні Шашлички з оселедця і перцю





Філе оселедця ріжемо на кусочки, приблизно на такі ж ріжемо червоний болгарський перець, ріпчаста цибуля, і 1 баночка чорних оливок без кісточок, зелень петрушки.

Беремо дерев"яні шпажки і нанизуємо наш шашличок В ТАКОМУ ПОРЯДКУ:

Оливка, оселедець, петрушка, цибуля, перець
тоді знову - оливка, оселедець, перець, петрушка, цибулька і останній кусочок оселедця.

Готові шашлички покропити оливковою олією (за бажанням) з лимонним соком.

Смачного!

Повідомлення відредагував Soni - 11 вересня 2012 11:45
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 07:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100