Гарбузовий пиріг
Коли пекла цей пиріг по всій моїй хаті розійшлись неперевершені аромати
Домашня випічка до вечірнього чаю в холодну пору. Гарно смакує як теплим так і холодним.
Рецепт:
2 скл. тертого на грубо гарбуза
1 скл. цукру
3 яйця
3 ч.л. кориці
1 ч.л.соди(гасити лим.соком)
1 пач. ванільного цукру
3 скл.борошна
1 скл. (200 мл) олії
грецькі горіхи (жменька)
1 ст. л. меду (це я додала від себе)
яйця збити з цукром додати олію, борошно, ваніль, соду, корицю, мед. Все гарно вимішати ложкою додати гарбуз, горіхи. Тісто вилити на форму і випікати при температурі 180 гр. приблизно 50 хв. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.
Пиріг такий ароматний, пухкий, смачний, просто чудовий.