Моя доці останнім часом стала дуже часто просити морозиво. Купили пару разів різні види морозива - ні одне не виявилось смачним. А коли подивилася на те, що з нього стало після розмороження (це була не зрозуміла піна), то почала думати як зробити морозиво смачніше і менш хімічне. І ось що я придумала, а ще дуже кортіло випробувати нові формочки для морозива.
Результат усім дуже сподобався. чоловік сказав, що смачнішого морозива він ще не їв.
Йогуртове морозиво
Необхідні продукти:Йогурт - 1 пачка (400 мл)
Ягоди (у мене малина) - 100 гр
Спосіб приготування:Ягоди збити у блендері, до утворення однорідного пюре. Якщо ягоди з кісточками, то їх перетерти через сито для того, щоб відокремити м'якоть від кісточок.
Ягідне пюре змішати з йогуртом і розлити у форми. Поставити у морозилку на 3 год. Морозиво готове!
Таке морозиво можна робити і з сметани з ягодами чи фруктами.
А якщо хтось має домашню сметану і ягоди свої, наприклад з дачі, вирощені власними руками - ну тоді зовсім ніякої хімії, 100% якість і вітаміни.
Доки я сходила за фотоапаратом то з тарілок пропало кілька морозив. Цікаво куди вони поділись???