Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мій Домашній ресторан, Гостинно запрошую! Всім смачного!!!
kosacjka
8 березня 2012 19:48
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: Костя Люда
Гарний тортик, а пінєточки різні чи то так на фото?


Пінєточки мають бути однакові, але робилося торт вночі і може получились не зовсім однакові :feel:

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
15 березня 2012 19:36
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
М'ясний рулет "Третє око"




Необхідні продукти:

Фарш - 1 кг
Куряче філе - 1 шт
Яйця - 4 шт
Манка - 3 ст. л.
Желатин - 1 ст. л.
Спеції
Часник

Спосіб приготування:

Куряче філе порізати смужками.
Фарш заправити спеціями до смаку, додати часник і добре вимішати.
На фольгу розкласти фарш у вигляді прямокутника і посипати желатином.
На середину по довжині викласти смужки філе і краї фаршу склеїти (це добре робити за допомогою фольги)
Пекти в духовці 40 хв.



Охолодити, а тоді витягнути з фольги.
Зберігати загорнутим у харчову плівку.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 15 березня 2012 19:40
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Ludka
15 березня 2012 19:42
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: kosacjka
М'ясний рулет "Третє око"

подавати холодним? А желатин на фарші потім не відчувається?
Перейти на початок сторінки
kosacjka
15 березня 2012 19:48
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: Костя Люда
подавати холодним? А желатин на фарші потім не відчувається?


Подавати холодним. На святкове застілля я нарізаю такий рулет на тарілку з м'ясною нарізкою (ковбаса, шпондер і такий рулет)

Желатин зовсім не відчувається. Його для такої кількості м'яса дуже мало і він для того, щоб філе не відділялося від фаршу.

Повідомлення відредагував kosacjka - 15 березня 2012 19:48
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
maryana
15 березня 2012 20:20
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: kosacjka
М'ясний рулет "Третє око"

Рулет дуже апетитно виглядає.Обов"язково спробую щось новеньке на найближче сімейне свято

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
сівіка
15 березня 2012 20:23
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
дуже суперський ресторан Олю! :winked: дуже сподобались рецепти вузлика та торбинки...просто смачно й вигляд шикарний.буду пробувать.дякую за рецепти
Перейти на початок сторінки
kosacjka
15 березня 2012 20:25
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: maryana
Рулет дуже апетитно виглядає.Обов"язково спробую щось новеньке на найближче сімейне свято


Пробуйте, не пошкодуєте. Цей рулет і гарний на вигляд і дуже смачний.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
15 березня 2012 20:27
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: сівіка
дуже суперський ресторан Олю! дуже сподобались рецепти вузлика та торбинки...просто смачно й вигляд шикарний.буду пробувать.дякую за рецепти


сівіка Дякую за гарні слова! :cd:

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Марія26
16 березня 2012 13:53
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
все дуже смачно виглядає,обовязково щось приготую
Перейти на початок сторінки
kosacjka
18 березня 2012 21:10
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Кокосово-кавовий рай"




Необхідні продукти:

1 готовий шоколадний бісквітний корж. Я пекла Бісквітний корж з секретом

Кокосовий крем:

Сметана - 200 мл
Молоко - 100 мл
Масло - 50 гр
Цукор - 50-80 гр
Кокосова стружка - 75 гр.

Кавовий крем:

Масло - 150 гр
Варена згущонка - 250 гр
Сметана - 50 гр
Розчинна кава в гранулах - 1 ст. л.
Сік лимона або лимонна кислота

Спосіб приготування:

Бісквітний корж я пекла у квадратній формі 24 х 24 см. Розрізала його на два коржі.

Кокосовий крем: У банячку змішати масло, цукор, молоко і сметану і варити на маленькому вогні до першої бульки. Зняти з вогню і додати кокосову стружку. (Я ще додала білого шоколаду 50 гр, щоб крем ліпше тримався в рулеті, але це не обов'язково - цей крем добре застигає)

Кавовий крем: Масло збити до пишної консистенції, додати згущонку, сметану, каву, лимонний сік і добре збити, до утворення пишної однорідної маси.

На один корж намастила теплий кокосовий крем і скрутила рулетом.

Другий корж я розрізала на дві смужки. Від кожної смужки я відрізала ще по одній смужці, десь 3 см шириною.
Одну велику смужку щедро намастити кавовим кремом і покласти рулет. Другу широку смужку також намастити кремом і покласти на рулет зверху. Кремом, що залишився змастити боки рулета і приклеїти тоненькі смужки. Получається такий рулет в хатці.

Я тортик робила для домашньоо споживання, тому мастикою не прикрашала, тільки обмастила шоколадним масло і обсипала стружкою. Получилась така "цеглинка".



Цей торт полується дуже смачний і цікавий. Поєднання кокосу і кави - це стравжня райська насолода.

Рулет у мене трошки вийшов кострубатий, бо я скручувала свіжий, недавно спечений бісквіт і він мені трошки потріскав під час скручування, тому потрібно щоб бісквіт не був свіжим, тільки що спеченим. Саме краще спекти в один день, а перемащувати бісквіт на другий день після випічки.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 18 березня 2012 22:00
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100