Ірка-шкірка, ІНЕСА, Ірця, Костя Люда, Svetochka - дівчата, всім дуже вдячна за поради! На вихідні обов"язково скористаюсь, бо цілий тиждень на роботі, а горох треба напевно їсти за дня...
Привіт , всім! В мене просто котлетки були , а вдень робила собі салатик легкий з крабовими паличками(перець болгарський, помідор, огірок, палички, цибуля , майонез).Туди ще додаю кукурудзу, але сьогодні не мала , він і без неі добрий.
Ці пончики, це просто смакота. Дуже таке люблю, а можна рецептик?
О так, пончики - це улюблена страва моїх хлопців, ну і я не можу втриматися від спокуси. А рецепт простий - це звичайне дріжджове тісто на кисляку без різних добавок. Роблю його як і для начинки з горохом, гречаною кашею так і з повидлом.
а я от навпаки ніколи не помішую. Кажуть, що крупи потрібно заливати водою і не мішати, тоді вони не пригорять. Скільки багато різних порад для приготування звичайного гороху дізналася))) А от на рахунок холодної води - то дуже здивована, бо кажуть, що як до гарячої води, коли щось готуєш, долити холодну, то воно стане твердішим. От і вір після цього всім стереотипам)))
По прозьбі кумасів розкажу ,як корзинку з сиру робити, як що хтось вже робив признавайтесь!! Приготування:
Дно плоскої тарілки змащуємо вершковим маслом, зверху натираємо трохи сиру, викладаємо з нього коло діаметром 10-12 см. Ставимо тарілку на 20 секунд в мікрохвильову піч або поміщаємо в розігріту духовку до розплавлення сиру. Дістаємо, даємо трохи охолонути, потім акуратно знімаємо сирне коло з тарілки, кладемо на перевернутий стакан і надаємо потрібну форму. Ставимо в холодильник до повного охолодження.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!