Готувала сьогодні Ліниві голубці від Galina_Nedomirko_. Смачно, але я як тушила, то не давала томат. Дякую за рецепт, всім сподобалось. Дуже ніжний смак.
Дівчата, які ви господині! Стільки смакоти готуєте, коли переглядаю темку завжди хочеться все попробувати, хоч по трошки, але всього!!!!!-) В мене вже спеклись такі булочки (в оригіналі "Капустянички"). Дуже подобається тісто, тому вже не вперше ліплю їх пиріжками, начиненими м'ясом:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
На сніданок пекла млинці 4 на 4 Дуже ніжні виходять і якщо є трошки часу- хороший варіант для сніданку. А на обідній перекус - чай з канапками: піджарений чорний хлібчик із салатом з моркви.від Славочки. Тільки в мене моркви наполовину меньше. Досить смачно.
Ще спекла сьогодні печиво Трюфель від Айн. Дякую Коко Шанель за рецепт. Тісто звечора зробила і в холодильнику на ніч залишила. Надзвичайно смачне і шоколадне. Другий раз його печу, гарно вдається, смачно до кави.