Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 6, А що Ви сьогодні готували ?
Ірка-Шкірка
19 лютого 2012 20:50
Повідомлення #381


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: yabloko71
Дівчата, і ще маю питання. Вчора купила півкілограма гороху, гину хочу пюре. Як правильно зварити горох, щоб добре розварився, не пригорів і взагалі. А зверху дати підсмажений до сухого бочок... Аж пахне...


Замочити на ніч, а потім варити на малесенькому вогні. тепер користуюсь пластівцями - набагато швидше і не треба чекати.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
19 лютого 2012 21:19
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: yabloko71
Дівчата, і ще маю питання. Вчора купила півкілограма гороху, гину хочу пюре. Як правильно зварити горох, щоб добре розварився, не пригорів і взагалі. А зверху дати підсмажений до сухого бочок... Аж пахне...

А я ніколи не замочую.Може просто попадала на гарний горох.Помию і кладу варитися,на легесенький вогонь,весь час помішую.І мені гарно розварюється,нема жодної часточки не розвареної.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
19 лютого 2012 21:27
Повідомлення #383


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Карп в горіховому соусі . :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Ірця
19 лютого 2012 21:31
Повідомлення #384


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
yabloko71,
Варю горох доливаючи трошки холодної води до киплячого гороху.І так постійно,поки не зварится.
Перейти на початок сторінки
svetochka
19 лютого 2012 22:15
Повідомлення #385


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: Ірця
Дівчата, і ще маю питання. Вчора купила півкілограма гороху, гину хочу пюре. Як правильно зварити горох, щоб добре розварився, не пригорів і взагалі. А зверху дати підсмажений до сухого бочок... Аж пахне...

А моя мама радить додавати трошки цукру, коли вариш горох, він тоді смачніший. і ще, із апробованих нами виробників круп найкраще розварюється "Чемпіон"
Перейти на початок сторінки
Ludka
20 лютого 2012 00:04
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: yabloko71
щоб добре розварився,

я першу воду як тільки закипить зливаю і заливаю знову теплою водою і за 30 -40 хв у мене горох готовий.
Перейти на початок сторінки
Ludka
20 лютого 2012 08:42
Повідомлення #387


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Вчора готувала салат Селянський та Спагеті і свинні ребра запечені з чорносливом.

Перейти на початок сторінки
Кіра
20 лютого 2012 20:58
Повідомлення #388


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Щодо гороху, т я ніколи не замочую, він вариться хвилин 30 не більше)
у мене сьогодні сирна запіканочка
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 лютого 2012 21:02
Повідомлення #389


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Пончики з горохом та часничком.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
20 лютого 2012 21:20
Повідомлення #390


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: ІНЕСА
Як правильно зварити горох, щоб добре розварився, не пригорів і взагалі.

Цитата: Ірця
Варю горох доливаючи трошки холодної води до киплячого гороху.І так постійно,поки не зварится.

- це самий правильний спосіб - його мені колись підказала зав. столовою -хто-хто, а савєтська столова по гороховій каші - спец!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 10:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100