Klybnichka, Soni, Vajnrauh, Klybnichka, Христя, ну ерасотіща!!!!!!!!!!!!!!!!! які у нас господиньки.так все гарно виглядає уляна дуууже люблю такий тортик!!!!!! твій чоловік зрадіє... галя смачнючий паштет напевне дуже мені такі паштети подобаються .... але я ще маслом перемазую і у вигляді рулету роблю(якщо на стіл)
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дівчата, які молодці, стільки стараєтесь, готуєте для чоловіків, для родини. Страви всі повністю святкові, прикрашені , подані з теплими почуттями, ще й до нас донесені. Умнічки. Клубнічка-Оксанка, бачу-читаєш, пробуєш. Смакує твоїм? І тобі подобається? - дуже добре.