Дівчата, дякую за плюсики і рада що вам сподобався пляцок, він дуже смачний нагадує мені пирожина з магазину.Цей рецепт переписала в нас на форумі у Linqrod за що їй велике дякую
1. Медові коржі:
150 г маргарину сонячного розтопити, додати
150 г цукру,
2 ст. л. меду
2 ст. л. молока
1 яйце,
1 ч. л. соди погасити лимонним соком,
300 г муки
Усі продукти добре перемішати. Тісто розділити на дві частини, спекти два коржа у формі 25*35см, при 180 С, протягом 8 хвилин (ел. духовка).
2. Бісквіт:
4 білки збити з 150 г цукру на густу піну,
додати 4 жовтки
2 ст.ложки води,
стк муки,
стк крохмалю
Бісквіт спекти в тій же формі, що і медові коржі, при 170 С, до готовності.
3. Крем:
200 г цукру,
1 пачка ванільного цукру (10г),
1 ст. ложка муки,
1 ст. ложка крохмалю,
500 мл молока.
Продукти з’єднати, заварити щоб загусло на слабкому вогні весь час помішуючи,. Охолодити. Збивати 300 г масла і по трошки додавати заварену масу.
Складаємо так:
1)медовий корж змастити половиною крему;
2)бісквітний корж змастити густим повидлом (у мене яблучно-вишневе),обернути корж повидлом до низу і покласти на крем з медовим коржем;
3) зверху бісквітний корж знову змастити повидлом і на нього викласти решту крему;
4) на крем викласти другий медовий корж.
5) за бажанням полити розтопленим шоколадом.