я тут третій день слідкую за своїю фігурою, вранці вівсянка на воді+ ложка меду (вже сьогодні ледве їла...) в обід їм звичайно, що приготую для хлопців, а от від вечері відмовляюсь, якщо не встигла до 18.00 (можу випити келих доброго вина, але не щодня) тож спокійно дивитись на ваші страви - важкувато, добре що у мене кухня на першому поверсі, і аби не порушити взяті перед собою зобовязання - йду спати,ну аби не з"їсти нічого, ви мене гадаю розумієте
Я також стараюся менше їсти, і також почала менше читати рецепти, особливо тортів і пляцків, бо їх ніхто крім мене в хаті не їсть, а як понадивляюся дрімфуду то так і мрію про то все але ви дівчатка господині справжні з великої букви!
Підкажіть ще будь-ласка де та картопелька від ластівки що так смачно виглядає, бо я вже як шукаю а її ненайду, дякую.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Надивившись на чудові фото гарно приготованих страв апетит ну просто "розбігався",тому беру до уваги наміри gutka (аби не порушити взяті перед собою зобовязання - йду спати) І я іду в обійми Морфея.Гарних усім снів,а особливо gutka(і я дякую за збережені сантиметри!!)