Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
[quote=yaarysya]Тортик "Песик для Юрчика" 5,2 кг Прага[/quote, я в захваті Ви чарівниця, це щось надзвичайне, поряд з вашим тортиком страшно показувати свої.
Не треба нічого боятися, якщо хочеш удосконалюватися. Тут дівчатка не просто коректно звернуть увагу на недоліки, а, і це головне! дадуть свої безцінні поради як їх виправити. Мої торти ще тоже дуже далекі до ідеалу але я вчуся. Тож бажаю запастися терпінням і все вийде! І ще до мене тільки на ти.
maryana, Galina_Nedomirko_, Яілатан, Дівчатка щиро вам дякую за гарні слова. вишивка зроблена відтиском-бордюром, трошки лінь було малювати хрестики , щодо білизни мастики, то вона все в мене така виходить , правда ще як сфотографувати, бо було і дуже жовтих фоток.