Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Я звичайно не великий спеціаліст, але думаю, що саме так і потрібно робити, бо коли надавлюєш на торт, то на ньому тільки вмятини залишаються. А загалом дуже гарний кейс)))
Торт "Книга в подарунок", спекла для синової вчительки на завтра на день народження. Вага 3,5 кг. Всередині шоколадні коржі, сирний крем, карамелізовані груші, цедра лимона. Покриття та вироби з ММ мастики.
Дуже гарна книжечка. Я думаю вчителька буде задоволена. І квіти(мені особисто троянди сподобались) і солодке заодно))))
Дякую, дівчатка за підтримку. На рахунок троянд, я сама бачу купу недоліків, чомусь вони в мене не получаються великими, пишними, хочу щоб нижні пелюстки виділялись, а чомусь так не виходить. Вже передивилася безліч МК, нечебто роблю все так як радять, та всерівно не так як я хочу.
Natalyadiva, Гарненька сорочечка, акуратна. Мені тільки гудзичка бракує на рукаві, а так все супер. Oksana_sx, Чудова Ідея на річницю одруження . KotMarta, Класна машина, ще такого тортика не бачила. Ось тільки не уявляю, як надати їй такої форми, вирізати з цілої палянички чи кусочками?