Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
у нас сьогодні торт "корона для Діани" вага 2,2, всередині - бісквіт, сирний крем і фрукти. мастика - мм. наперед вибачаюсь за якість фото - бо фоткала мобілкою
у нас сьогодні торт "корона для Діани" вага 2,2, всередині - бісквіт, сирний крем і фрукти. мастика - мм. наперед вибачаюсь за якість фото - бо фоткала мобілкою приймаю всю критику
yaarysya, Ти просто вражаєш кожним разом все більше і більше. Професійно, молодець. Скажи, ти Прагу за яким рецептом печеш, давно хотіла спробувати, але так щоб провірений був?
лесик-лисик, нінок, Лорі, lana, сівіка, KotMarta, Іриска, Тереза, Яілатан Дуже дякую за коментарі І всім дівчаткам величезне спасибі за плюсики Оскільки ви не критикуєте, я трохи проаналізую недоліки (можливо мій досвід комусь колись пригодиться). Трохи завеликою є голова і під її вагою шия практично зникла. Хоча в задумі і на перших стадіях роботи голова була трохи вище піднятою (та добре, що хоч не впала). Для транспортування такий тортик як на мене ризикований.
Підкажи , будь ласка , структуру просто інструментом робила вже по накриттю? І голова окремо накривалась?
Так, на вухах вийшло краще, бо мастіка грубша і було що "щипати", а весь торт такою грубою мастікою покривати не хотілося, шкода стільки мастіки в смітник відправити. Все покривала одним суцільним шматком мастіки,так голова надійніше трималася тіла. Але було дуже важко порозправляти, особливо на мордочці.
Цитата: lana
Уявляю реакцію Юрчика
Реакція була спокійною, але казав, що сподобалося. То на перші торти він бурно реагував, а тепер його важко здивувати (особливо коли бачить весь процес)
Цитата: Яілатан
Скажи, ти Прагу за яким рецептом печеш, давно хотіла спробувати, але так щоб провірений був?
Коржі взяла з одного рецепту, а масу з іншого, завтра напишу детальніше.
Все покривала одним суцільним шматком мастіки,так голова надійніше трималася тіла.
Отут я з тобою цілком згідна, раз покрила окремо голову, сама на себе була зла))) Але ти молодчинка, справилась ідеально. Я теж давно хочу зробити собачку, але моїй малій подавай Вінкс, брррррррр, як подумаю як їх ліпити)))
Цитата: yaarysya
. Для транспортування такий тортик як на мене ризикований.
А ти голову нічим не кріпила? Можливо як буде менша, то краще і триматись буде....
А ти голову нічим не кріпила? Можливо як буде менша, то краще і триматись буде....
Я її прикріпиоа 2-ма шпажками (як зубочистки, тільки довші), та справа в тому,що коли тортик не в холодильнику, а в теплі, він стає "живим" тай, голова, як я вже казала, трохи заважка...