Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
щодо білизни мастики, то вона все в мене така виходить
Я який маршмелоу ви використовуєте?а білого барвника не додаєте?бо я робила мастику з білих мармишок,то така велика пачка була(здається 600гр),то не була дуже біла мастика
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Я який маршмелоу ви використовуєте?а білого барвника не додаєте?бо я робила мастику з білих мармишок,то така велика пачка була(здається 600гр),то не була дуже біла мастика
Я якраз з такої і робила,(завжди купляю ящик, а то і два бо зараз в нас якийсь дефіцит на мармишки)барвника білого не додаю.
Дуже гарна сорочка, віддмінна робота. Класно ,що зробила вишивку бордюром- буває часу обмаль, а так вишивати точечно, то часу дуже багато. Гарно придумала, думаю, багатьом твоя ідея в майбутньому зекономить час. А вишивка гарна і рівнесенька.
Дуже гарна сорочка, віддмінна робота. Класно ,що зробила вишивку бордюром- буває часу обмаль, а так вишивати точечно, то часу дуже багато. Гарно придумала, думаю, багатьом твоя ідея в майбутньому зекономить час. А вишивка гарна і рівнесенька.
Дуже дякую, така вишивка дійсно мало часу забрала і дуже сподобалася замовниці.