Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Lusuchka, інна, Христина), дякую, дівчатка!! Так гарно про мене говорите!!!
Цитата: інна
коли ви встигаїте їх робити,ви напевно взагалі не спите
та коли роблю , то не сплю. Ось весільний робила, то в 6,30 ранку лягла. але то не всі зараз, просто назбиралося трохи - все не було часу на сайт виставити..
Цитата: kosacjka
Що тільки люди не замовляють!
Ага, і що тільки люди не їдять, особливо те, що в горщику
І я зі своїм мішком з грошима! Робила перший раз, брату на День народження. Щось я ним не дуже задоволена, може підкажіть, що не так??? Вага 3 кг. Шоколадний торт)
Христина), мішочки чудові, особливо колір мені подобається
Я з тортом Капелюшок
Вага 1,7 кг, біск. , масло+ згущонка, ММ ось мої лілії, які ніяк не хотіли сохнути. Розкрашені дуже негарно, але нічого кращого своєю Украсою зробити не змогла. Чекаю на критику, а критикувати є що!!!