Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ось такий тортик робила для чоловікової мами.Назву його "Вазонок з фіалками". Дехто вже його бачив))) Шоколадні коржі, заварний крем з карамелізованими горішками. ММ.
Класний тортик, оригінальний і майстерно зроблений! Так тримати!
Цитата: Яілатан
тортик робила для чоловікової мами
Добре, що є на кому тренуватися і набивати руку . Я вже своїм рідним з тортиками в подарок, певне надоїла, та що поробиш, мусять їсти , дарованим коням в зуби не заглядають
Гарненький тортик, але мене, "смущають"(вибачте за русизми, не могла підібрати ін.слова) листочки. Чого саме їм бракує незнаю може треба було їх повтикати більш хаотично, а не шнурочком, або зробити більш "стоячими"... За те хочу сказати що дуже акуратно зроблені стебла P.S. Вибачай, що так придираюся, просто з таких як ти хороших майстринь і "спрос" більший
[quote=yaarysya]Вибачай, що так придираюся, просто з таких як ти хороших майстринь і "спрос" більший[/quoteЯ хочу підтримати yaarysya бо дійсно з майстрів своєі справи "спрос завжди більший", що для початківця похвала , то для професіонала це може бути недоліком.Це так кругом , не тільки в"тортиках ", на роботі ж так само...Хто ще мало працює -іх не "сварять", а хто вже більш професійний у свому фаху - з того завжди вимагають саме більше ... KotMarta завджи робить бомбезні торти , майстер одним словом- але форум є форум , і скільки нас дівчатка , стільки й думок і смаків. І класно , що ті думки є і нам всім допомагають!