Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
дівчатка, скажіть, будь ласка,я не можу дивитись тему МК бо пише,що я у групі відвідувачів...а як перейти в іншу групу? що для цього потрібно? вибачте, що не в тій темі пишу
Торт для подружки- Куми "Синя орхідея",витягла з нету фото синьої орхідеї і по ньому ліпила.Вага 2950г,мастика мармишкова,і шокомармишкова,квіти з Петінайс- Нова Зеландія.В середині -білий класичний бісквіт,вершковий крем+персики,пропитка персиковий сироп.Розпис- айсінг,буква ,то перша буква її імені
Гарний тортик , задумка хороша , буква з айсінгку- завжди на закордонних тортах ця штука подобається. Вибачаюсь за нескромне питання- тортик трошки "спітнів" і бульку на верху піддуло? (може це не так, бо з фото не завжди добре ясно).Я того питаю, що остатньо шукаю рішень боротьби з мокрінням торта після холодильника, бо в мене таке почалось на 2 ух остатніх тортах...