Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти з квітами -3.
нетік
27 січня 2012 00:24
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!




КАТАЛОГ

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Татка
29 січня 2012 20:24
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
жанетка, ГАРНИЙ ТОРТ ДЛЯ ВХОДИН І ВИРІВНЯНО ДОБРЕ, І ПРОПОРЦІЯ ХОРОША - ВИСТО ТОРТА І КВІТКОВА КОМПОЗИЦІЯ ГАРНО СКЛАДЕНА. МОЛОДЕЦЬ!

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 січня 2012 08:24
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Разом назавжди
Торт на заручини.

2 кг. бісквіт+шарлот+персики і ананаси. Мастика мармишкова.



Гілочку із троянд і флоксів викладала, дивлячись на вітальну листівку)))

Перейти на початок сторінки
zhanetka
30 січня 2012 09:41
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Дівчата безмежно дякую за плюсики :love:
Ось ще один тортик у такому стилі Торт " Рушничок" вага 3 кг в середині зимова вишня, верх ММ.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 січня 2012 10:08
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Поділюсь секретом))
Роблю троянди із мастики, а перед тим, як ставити на торт, не змащую сиропом, а тримаю долю секунди над гарячим паром - троянди наче трішки розкриваються, а колір стає насиченим і яскравим))))

Всім дякую за плюсики і компліменти :feel: :no: :3fb: :3fb: :3fb:
Перейти на початок сторінки
zhanetka
30 січня 2012 10:11
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Volo-shka,Дякуємо за секрет :1f7: я ще так не робила... Сашо але багато ще від барвників залежить, в тебе які? Я так хочу добитись насичених яскравих кольорів, але бачу що барвники треба імпортні купляти..
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 січня 2012 10:14
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
zhanetka, у мене закінчились американські, то ці троянди нашими украсовськими пофарбовані. При замісі додаю розведений барвник і трішки кандуріну відповідного кольору)))) Ото таке вийшло))))
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
30 січня 2012 11:32
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Цитата: Volo-shka
тримаю долю секунди над гарячим паром

я теж про таке читала, але боялась випробовувати, тепер можна сміливо таке робити!!!!
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
30 січня 2012 13:49
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Дівчатка прийміть і мій другий тортик який покритий полність мастикою, знаю багато погрішностей, але хочу щоб, ви кулінарним оком оцінили, критику приймаю. Торт "мені на іменини" перед подачею чоловік поставив свічки , щоб задула.


Вага 3,200 кг . медовик в середині,крем сметана+сахар+лімон.ММ.
Перейти на початок сторінки
наталька
30 січня 2012 14:27
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
лесик-лисик,
тортик ганий, але шо там робить чкрвоний листочок? чи там ще щось повинно було бути?

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
zhanetka
30 січня 2012 14:31
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
лесик-лисик,гарненький тортик вийшов!!!трошки трояночки не такі-- треба руку набити-оця третя гарна!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 122
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100