Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Я чого питаю, бо я брала в флористичних магазинах, то вони трохи грубі, тонших нема(((
замовляла на хлібопічці
Цитата: lenameln
квіти мені більше схожі на маки
маки мають 4 пелюстки, а тут 6, і ще тюльпани більш видовжені, фотографія не цілком передає те, що є насправді. Можна на другий раз робити їх не настільки розквітлими , це ж перші мої тюльпани
О, йой! Перший кошик (після нинішнього, певно, вже і останній)))) малася я з ним!))))
Кажіть всьо, шо думаєте))) Я на нього зла, на той кошик, і на свої руці))))) "Для Танічки" - бісквіти (коричневий, жовтий і білий), заварний крем і персики, шоколад, мастика мармишкова.
я бачу чудовий торт,скільки праці на те оформлення пішло,чого тільки вартує плетіння кошика,гарні кольори,великі рози,яскраві,дуже пишні бутони мені сподобалось, все супер!!!
Дівчатка, ваші тортики і квіточки-просто супер! Myra,тортик суперовий!!!!!!!! Це скільки потрібно панькатися з ним...А як ви робите кошик? Ділюсь і своїм дуже скромним. Це я робила свій другий тортик мамі на 40 років у квітні.Це я тільки вчуся..мені ще дуже багато вчитись. Квіточки роблені на швидку руку(поки дитина спала в обід, то я прикрашала) не завантажується на сервер
На мою думку верх кошика треба було робити не плоским , а сферичним, тоді б рози всередині були б припідняті і виглядали краще.І верхній обідок в корзинці треба було зробити витончинішим. А так все класно. Квіти гарні.Просто треба більше набити руку. А взагалі критикувати легше, як робити.