Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти з квітами -3.
нетік
27 січня 2012 00:24
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!




КАТАЛОГ

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
5 лютого 2012 22:47
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: utya
барвник який???


Валя то російський гелевий+ трошки коричневого.
Перейти на початок сторінки
musya
5 лютого 2012 23:28
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: мари4ка
Для того, щоб отримати справжній Маскорпоне, вершки корови або буйвола підігрівають до температури в 75-90 градусів і додають туди сік лимона або винний оцет

Маскарпоне -італ.коли я попробувала його вперше,а то було десь 10 років тому,ну звичайна збита сирна маса ....
та....звичайно і виходить такий ніжний сирочок,я такий робила завжди старшій дочці ,малому тоже як був малий,видушувала лимон на добре тепле молоко,даєш вершки,навіть молоко, гарно збиваю блендером виходить точно така маса ,як маскарпоне,я вже перепробувала багато способів ,бо мій синок таке їсть,але важливо не ПЕРЕГРІТИ бо ніц не вийде ,а ше купляю біо-кефір"ГАЛИЧИНА"(багато кефірів спробувала іменно знього виходе тоже файний сирок,він взагалі не має кислинки ,маскарпоне не є кислий хоч і йде сам процес згортання від лимонного соку,сам сир не кислий ,треба тоже слідкувати шоб не перегрівся, і маєш --домашній маскарпоне,бо такого не дуже докупишся ,добре шо зараз внас відкрилися італійські магазини,наскільки мені відомо вже є два.Я взагалі віддаю переавгу всій молочній продукціїї"МОЛОКІЯ" дууже мені подобається їхній термін зберігання,а кефір класний такий густий,але з нього не виходе такий добрий сир ,погано відігрівається,мені не сподобався,чому не знаю може зато шо не БІО. Ще я шукаю дом.сир такий ніжний ніжний,смачний , ну дуууже тяжко купити з тими тімними коровами, нема ради тай перегрівають,як не знахожу то купляю натуральний, чи вихожу зположення:bully:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
5 лютого 2012 23:35
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Soni,
Навіть і не знала, що якщо додати коричневий до червоного, то вийде такий гарний колір. Як кажуть"век живи, век учись". Дякую, візьму собі на замітку. utya,
Гарненький тортик вийшов, тільки мені трошки погано видно квіти, по ближче б їх щоб роздивитись. А так молодець!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
5 лютого 2012 23:52
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: musya
,добре шо зараз внас відкрилися італійські магазини,наскільки мені відомо вже є два

Чула шо є в Новояворівську, та ше ніколи не заходила, не знаю де... В нас тут також возятьіталійські продукти, але ціна на той італійський маскарпоне космічна :wassat: я платила 30 грн.... А мені тепер чоловік в Польщі знайшов, то там дешевше, десь біля 20 грн виходить....,а Україна ше до того сиру не доросла))))) ні в якому супермаркеті не знайдеш, принаймі в Ашані і Метро я не зустрічала!
Цитата: musya
смачний дуууже тяжко купити з тими тімними коровами,тай перегрівають

Ой,то точно, то якись жах просто з тими сирами тепер, неможливо нормальний купити......Я також практикую більше сама робити сир!
Перейти на початок сторінки
musya
6 лютого 2012 00:05
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: мари4ка
Чула шо є в Новояворівську, та ше ніколи не заходила, не знаю де

Є один втій стороні де колись було золото ше держ. магазин,там мій знайомий відкрив,їзде на Італію ....але ціни...як я знаю шо Пармезан вІталії коштує біля 12 євро,то трохи шкода внас давати 190 грн./кг.
А ше мені вчора запхали візитку в двері "Все з Італії" в 5 гуртожиток,вул. Ст. Бандери 30.я ті гуртожитки все путала.то напевно втій стороні "Шанс","Класика",треба запитати ....
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 лютого 2012 08:32
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
18...

Чогось такого захотілось не звичайного))) Торт в подарунок, тому не важила))) Але думаю більше 3 кг. Шоколадні коржі+трюфельний крем+вишні в коньяку. Мастика мармишкова.

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 лютого 2012 08:34
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Для маленької принцеси

2.3 кг. Ванільний бісквіт+шарлот+фрукти.
Ідея не моя, робила по фото із інета)

Перейти на початок сторінки
Klybnichka
6 лютого 2012 12:30
Повідомлення #58


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Торт "Корзина троянд". "Хлопець кучерявий" від Натоньки. 2 кг. ММ. ШМ.

Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
6 лютого 2012 14:49
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Volo-shka
18...

Цитата: Volo-shka
Для маленької принцеси
Volo-shka тортики твої просто шедеври і де ти скільки натхнення береш на них. Робота просто чудова , неперевершена.
Цитата: Klybnichka
Торт "Корзина троянд"
дуже гарний тортик. А який діаметер коржів???
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2012 19:00
Повідомлення #60


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ювілейний 25

вага 4,5кг. В середині "Баунті". Покритий ММ.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 13:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100