Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Тортик "Червоні кали". Робила нашвидкоруч, паралельно з лунтиком і компанією, тому бачу що недоліки. Виставляю так, заради ідеї. В середині "Чорний ліс", ШМ.
Гарний тортик, люблю біло - червоні торти , завжди цікаво. Кали гарні, серединка- то манкою присипана? Про недоліки промовчу - мені твоі торти подобаються , "тяжко" мені іх критикувати , особливо після таких шедеврів як " Трансформер" і " Лунтік " , та й нема там недоліків , чесно кажучи ,- єдине , вирівнювання, воно не завжди виходить ,(думаю у всіх буває) , нелегка то робота...Просто знаю- що стараєшся , стараєшся, ніби вирівнялось добре , гладенько- а накрила мастикою і щось не докінця результат(то я про себе).
нінок, Ти права на всі 100%, але тут я на мудрила. Зверху покрила кондурином полуничний колір і вирішила обдати парою Якщо спочатку просто блистіло, то тепер стало то там, то тут рожеве, я давай його витирати, ну і відповідно напартачила. Але то був тортик для сусідки. Свекруха мала йти в гості і казала, щоб взагалі був не прикрашений, коротше це я відмазуюсь))) можна присипати манкою, а можна і паличками кукурудзяними потертими)))