Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ойой!!!,ніколи не думала,що окрім коментаря,ще щось можу сюди написати Певно,вже цілий Дрімфуд знає,шо Христя пекла торт То взагалі мій другий мастичний торт Перший був "Бутерброд з ікрою" чоловікові на ДН(фотки не маю навіть) і ото тепер другий-бабці на ювілей... Робила я його 2 дні і дві ночі Половина троянд - взагалі на троянди не схожі але яке вже є Кошик не дуже,бо шось мені трохи важко давався а про підставку я вопше мовчу то я забула взагалі,шо якась має бути))))Що знайшла в хаті і 3ночі,то і поставила йоооооойййй.....словом,ось,що вийшло
"Кошик з трояндами"
Всередині "Три шоколади",вага близько 3.5кг,оздоба-ММ. Обговорення потребую)))але і так бачу всі "гріхи"
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Христя, ну ти МОЛОДЕЦЬ!!!!! Не дарма ночі не спала.Другий торт-супер.Гріхи,я думаю,і сама бачиш-ти не один тортик бачила,але не маючи практики-ти справилась дуже добре. Я корзини ще не робила,але думаю,що те плетіння і мені нелегко б далося.
Ти молодець,взялась відразу за таку важку композицію.І квіти і кошик,то стільки роботи.Недурно старалась.Я собі у являю скільки радості було у рідних,особливо у бабці
Я сиджу шарахнута від вражень)))))) Канєшно, ти мене вбила тою своєю підставкою то ти юж,бідося, в дома ніякого підноса не маєш???????? Як то можна було на такий клапоть картону такий ладний торт поставити???? Я би тебе за то по руках набила!!!! Але шо хочу сказати..... Я В ШОЦІ!!!!!!! Ше таких пару тортім і в мене буде ше одна конкурентка, МЕНІ СТРАШНО!!!! А якшо говорити шо ти перший раз ті рози робила і перший раз джгутик катала. то тобі треба воопше памятник поставити))))) В розах тільки один недостаток- в них серединки стирчать, як дулі))) на наступний раз просто ту серединку загортай повністю пелюстком, щоб вона була закрита! А кошик в тебе файний, повністю забитий, ніде не видно пробілів, такшо ти МОЛОДЧИНА Христя, ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!!
Міла 83,всі-всі дівчатка, щиро дякую вам за похвалу, за теплі слова і за плюсики в репутацію, я аж не сподівалась, що так багато їх буде!!! Мені дуже приємно!!!
galalviv, Ярка, дякую!!!!! я трохи старалася)))) навіть муж пару листочків зтоншував для троянд)) і мастику розминав
Цитата: мари4ка
Канєшно, ти мене вбила тою своєю підставкою
то ти юж,бідося, в дома ніякого підноса не маєш???????? Як то можна було на такий клапоть картону такий ладний торт поставити????
айой))))во маю йно квадратові і прямокутний,а круглого нєма то я так собі на той час якогось милого подумала,шо той картон буде ліпший
такий клапоть картону
еєй!!!!то не клапоть...То солідна вивернути упаковка з під ваг кухонних,так шо... А якшо сурйозно,то дякую,Марічка!!!!,Від тебе особливо приємно чути похвалу!!!!А за троянди я поняла,шо з ними не то,коли вже останніх 2доробляла
в мене буде ше одна конкурентка, МЕНІ СТРАШНО!!!!
Не бійсі!!!!!!! Я позаконкуренцією.....Шо хіба багато господинь ставлять торти на таку підставку??!!!! То моя ізюмінка
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Десь не заходила в цей розділ , чуть не пропустила таку красу. Дуже гарні тортики, серце вже таке рівненьке , як листочок паперу., дуже якісна робота. Ніколи би не подумала, що ромашки + орхідеі так гарно і цікаво виглядають. Кошик з квітами -дуже цікаве плетіння, гарний і акуратний. Христя, в тебе хороший тортик- як на другий мастичний, то взагалі шикарний.Я ще корзини не робила, але думаю, що складний тортик точно. Квіти хороші (я вобще "не спец в квітах" туго в мене зними), єдине ,що трохи разить- то цифри трохи дивні, може другий колір треба було, ну і картонка під файним тортом- як ти сказала , то точно Ізюмінка!