ДІВЧАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всім дуже дуже дякую,за ваші"+" ,дякую,що не залишились збоку,а прокоментували,приємно!!!!!
Цитата: Яілатан
Мені дуже подобаються маки, в мене вони перший раз не вийшли, дайте МК)) І ще питання: крем "Маскрапоне", можна детальніше?
МК,хм.....нажаль не маю достопу до мк.,то де їх виложити навіть не знала би,тай фото з телефона,ти не думай шо я не хочу,просто щоб шось показувати треба вже на тому набити руку,а я тільки 2 рази їх робила,але можу написати,може зрозумієш....
Тут нічого складного...в моїх маках основне зробити тичинки на 1 день скоріше,і приготувати фольгу,скласти її втроє,розмір такий який буде квітка,пелюстки вирізаю ----формочка серце,розправляю пелюстки кладу на фольгу,скріплюю кожну капелькою білка,можна води чи шоколаду,тоді беру їх разом з фольгою і придаю форми чашечки,собі вже дивишся як виглядає,запихаю тичинку перед тим теж капельку білка(супер клей)поправляю фольгу трошки загинаю за кінчики пелюсток,і підвішую догори щоб сохли ,все.
Сирний крем "маскарпоне"порізному роблю,
Цитата: мари4ка
Ти купляєш італійський???
деколи роблю з італійського,якшо маю і якшо не можу купити нормального сиру(має бути мягенький ,сметанковий ,не кислий)тоді скільки сиру стільки масла,чи сметани(домашньої),чи вершків магазиних від 25% ...
---з маслом ,масло збиваю з згущенкою, забажанням,яку візьмеш такий буде смак,збити крем,сир збити блендером в пухку масу,навіть можна перетерти через сито,добавити до крему
---з вершками,вершки збивати разом з перетертим сиром,до пухкої маси.пудру добавляємо за смаком
дом. сетана(сепараторна)так само як з маслом
Цитата: Lusuchka
Lusuchka
так само ,як і сорочку,ставила крапочки...