Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти з квітами -3.
нетік
27 січня 2012 00:24
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!




КАТАЛОГ

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
zhanetka
5 березня 2012 09:55
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
musya,дивлюсь.і не можу надивитись......Муся ти маєш вайнери? Як так гарно листки зробила?, дуже гарно!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
irishka80
5 березня 2012 10:15
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
maryana,
привіт дякую за похвалу це для мене дуже важливо і нарахунок скалки немає нічого складного я спочатку розтачую такою скалкою в мене деревяна але не дуже тонко а потім рельєфною притискаю і кручу з низу вверх (щось таке ви мене надіюсь зрозуміли :feel: ) :smile:
Перейти на початок сторінки
Галиночка
5 березня 2012 16:12
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
нарешті є нагода і я випробувала свій коврик і щипчики. Це другий торт з мастикою, так що поки набиваю руку))) Ковриком задоволена, а до щипчиків треба товстіше розкачувати мастику, бо робляться дирочки))) а ще не вмію вирівнювати поверхню, але ще вчитимуся)))
Перейти на початок сторінки
нінок
5 березня 2012 19:03
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: musya
торт"Орхідеї і Стефанотис

Ну дуже гарний тортик! Квіти такі природні , і мастика так рівнесенько .Дивлюсь , і думаю , скільки ж то роботи , немало...Musyа,підкажи , будь ласка, а що даєш під саму мастику? Вибачайте , за ніби елементарне питання, -просто в мене остатньо якісь негаразди з вирівнюванням. Раніше я прямо на кондитерську картошку давала , ну трошки масло, а читаю- то багато хто масло і почала більший слой масла під мастику давати і щось мені не краще...(масло +згущенка пробувала). :feel:
Перейти на початок сторінки
musya
5 березня 2012 21:52
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Костя Люда,
Яілатан,
Lusuchka,
zhanetka,
maryana,
KotMarta,
нінок,
Всім дякую за"+" добрі слова :belay:
Цитата: zhanetka
Муся ти маєш вайнери? Як так гарно листки зробила?, дуже гарно!!! :winked:

Нажаль ше не маю ,листочки робила руками, витиски інструмент паличка з колесиком....
нінок,
Цитата: нінок
Musyа,підкажи , будь ласка, а що даєш під саму мастику? Вибачайте , за ніби елементарне

Ти знаєш зовсім не елементарне питання.....саме важливе і головне в тортиках то вирівняти.Я тоже пробувала по різному , нерівності рівняю картошкою,потім беру крем ,(може бути і заварний,який залишився любий ,ну звичайно не сметанний))) добавляю масло,а ще я додаю трохи розтопленого шоколаду,коли намастити на торт ,вирівняти поставити в холодильник ,тоді гарячим ножем добре розгладжую
Цитата: нінок
ну трошки масло, а читаю- то багато хто масло і почала більший слой масла під мастику

Ти знаєш, коли саме масло+згущенка,то тоді треба оперативно все робити,бо при кімнатній темп. торт втрачає форму масло тане,такшо роби як колись робила,а нє... то трошки шоколаду для страховки :no:
Перейти на початок сторінки
oksenya75
6 березня 2012 18:51
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381


Торт "Скромність")))
Всередині класичний шоколадний бісквіт, крем від Празького торта (ГОСТівський), вишеньки, пропитка - сироп з куантро. Ваги не знаю, та й не важливо)))
Перейти на початок сторінки
utya
6 березня 2012 21:21
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
oksenya75, а що таке
Цитата: oksenya75
сироп з куантро


А тортик точно "скромність" :smile:
Перейти на початок сторінки
нінок
7 березня 2012 00:14
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Привіт , дівчатка! Не мене питали, але мені здається , що куантро -це лікер алкогольний , правда у нас я його ще не бачила .Десь читала , що його навіть до бісквітів додають , ну і не дивно, бо дівчата -німкені часто пишуть в рецептах додавання тих хороших лікерів типу Байлес, Яічний іт.д.Недавно десь читала , що дівчина писала -додаючи лікер в бисквіт (при випіканні) ми робимо його структуру "таючою в роті", ну нам , украінкам,це певно задороге задоволення... :feel:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
7 березня 2012 07:33
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Торт Весняний - на фото трохи спотворені кольори :feel: , насправді він не такий яскравий((( Приймаю капці усіх розмірів))) :smile:

Шоколадні коржі, вишні, кокос+пудинговий крем, ММ

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нетік
7 березня 2012 07:41
Повідомлення #190


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Pito4ka,
гарненький тортик, а ідея ще краща. Та от чомусь мені здається що мастика на торті добре не вимішана...чи то таке фото??? ( в мене самоїдовгий час були проблеми з мастикою,та треба до неї пристосуватись...)А от там де вздулось потрібно пробити голкою і розгладити, або в тому випадку що в тебе квіти по всьому торті, то можна на ці місця квіточки причіпити. Але загальне враження від тортика гарне....весняне....
П.С. думаю все без образ... :feel:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 21:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100