Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
maryana, привіт дякую за похвалу це для мене дуже важливо і нарахунок скалки немає нічого складного я спочатку розтачую такою скалкою в мене деревяна але не дуже тонко а потім рельєфною притискаю і кручу з низу вверх (щось таке ви мене надіюсь зрозуміли )
нарешті є нагода і я випробувала свій коврик і щипчики. Це другий торт з мастикою, так що поки набиваю руку))) Ковриком задоволена, а до щипчиків треба товстіше розкачувати мастику, бо робляться дирочки))) а ще не вмію вирівнювати поверхню, але ще вчитимуся)))
Ну дуже гарний тортик! Квіти такі природні , і мастика так рівнесенько .Дивлюсь , і думаю , скільки ж то роботи , немало...Musyа,підкажи , будь ласка, а що даєш під саму мастику? Вибачайте , за ніби елементарне питання, -просто в мене остатньо якісь негаразди з вирівнюванням. Раніше я прямо на кондитерську картошку давала , ну трошки масло, а читаю- то багато хто масло і почала більший слой масла під мастику давати і щось мені не краще...(масло +згущенка пробувала).
Костя Люда, Яілатан, Lusuchka, zhanetka, maryana, KotMarta, нінок, Всім дякую за"+" добрі слова
Цитата: zhanetka
Муся ти маєш вайнери? Як так гарно листки зробила?, дуже гарно!!!
Нажаль ше не маю ,листочки робила руками, витиски інструмент паличка з колесиком.... нінок,
Цитата: нінок
Musyа,підкажи , будь ласка, а що даєш під саму мастику? Вибачайте , за ніби елементарне
Ти знаєш зовсім не елементарне питання.....саме важливе і головне в тортиках то вирівняти.Я тоже пробувала по різному , нерівності рівняю картошкою,потім беру крем ,(може бути і заварний,який залишився любий ,ну звичайно не сметанний))) добавляю масло,а ще я додаю трохи розтопленого шоколаду,коли намастити на торт ,вирівняти поставити в холодильник ,тоді гарячим ножем добре розгладжую
Цитата: нінок
ну трошки масло, а читаю- то багато хто масло і почала більший слой масла під мастику
Ти знаєш, коли саме масло+згущенка,то тоді треба оперативно все робити,бо при кімнатній темп. торт втрачає форму масло тане,такшо роби як колись робила,а нє... то трошки шоколаду для страховки
Торт "Скромність"))) Всередині класичний шоколадний бісквіт, крем від Празького торта (ГОСТівський), вишеньки, пропитка - сироп з куантро. Ваги не знаю, та й не важливо)))
Привіт , дівчатка! Не мене питали, але мені здається , що куантро -це лікер алкогольний , правда у нас я його ще не бачила .Десь читала , що його навіть до бісквітів додають , ну і не дивно, бо дівчата -німкені часто пишуть в рецептах додавання тих хороших лікерів типу Байлес, Яічний іт.д.Недавно десь читала , що дівчина писала -додаючи лікер в бисквіт (при випіканні) ми робимо його структуру "таючою в роті", ну нам , украінкам,це певно задороге задоволення...
Торт Весняний - на фото трохи спотворені кольори , насправді він не такий яскравий((( Приймаю капці усіх розмірів))) Шоколадні коржі, вишні, кокос+пудинговий крем, ММ
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, гарненький тортик, а ідея ще краща. Та от чомусь мені здається що мастика на торті добре не вимішана...чи то таке фото??? ( в мене самоїдовгий час були проблеми з мастикою,та треба до неї пристосуватись...)А от там де вздулось потрібно пробити голкою і розгладити, або в тому випадку що в тебе квіти по всьому торті, то можна на ці місця квіточки причіпити. Але загальне враження від тортика гарне....весняне.... П.С. думаю все без образ...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!