Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Myra, та чого ти. нормальний тортик, подумаєш целюлітний. В мене теж не завжди добре виходить, це справа часу і навиків. А от лілії супер. Мені принаймі подобаються і трояндочки вже красивіші. Так тримати!!! Молодчинка!!!
Давно до вас не заглядала, стільки красоти натворили дівчата, молодці. А я з тортом Троянди для сестрички
ваги не знаю, клас. бісквіт і шоколадний корж, крем сметана + згущонка, а під мастику - масло з згущонкою, ММ. Це мої другі троянди, тому чекаю на критику.
Myra, Гарний тортик! Особливо якщо врахувати, що він в тебе тільки другий, то ти взагалі майстер. А недоліки пройдуть з практикою, у всіх нас перші торти були не ідеальні. А лілії твої дуже гарненькі!!!
Lusuchka, В тебе досить гарненький тортик вийшов. А трояндочки як на другі, то взагалі суперові))) В мене, не критика, а порада - серединку не так в квіточки починай. Ти зразу закручуєш пелюстку, краще спочатку зробити, якби то його назвати, конус з мастики, а потім обкручувати навколо неї пелюстки, перша пелюстка повністю обгортає цей конус, йогог не має бути видно. не знаю чи добре пояснила))) а так, все досить гарно, молодчинка!!
Яілатан, дякую за поради, я пробувала так робити, як ти кажеш, можливо через те що то був перший раз, то вийшли не дуже. А цей варіант я знайшла на сайті say7, вирішила спробувати. Взагалі, є багато майстер класів по трояндах, кому як легше робити, потрібно тренуватись, і для себе знайти гарний варіант.
musya, справді тортик хороший получився, щось я ніяк не збирусь до квіточок на дротиках. А молочна мастика вже другий раз не получається і що я роблю не так?