Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостинна оселя Подоляночки-куховарочки., або чим хата багата
Подоляночка
22 лютого 2012 22:54
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Гарбузовий хліб у хлібопічці



В мене хлібопіч Кенвуд ВМ350. Взагалі рецепт розрахований на основний режим випічки хлібопічки. Я вибирала вагу хліба - 1 кг., і темний колір кірочки.
Хлібчик вийшов ароматним, трохи солодкуватим, добре смакує до чаю, особливо вранці.
Що тут казати - корисна випічка.
Продукти закладати в тій послідовності, в якій вимагає ваша інструкція до хлібопічки.

750 г борошна
1,5 ч.л. сухих дріжджів
450г грабуза відвареного
1,5 ч.л. солі
2 ст.л. цукру

Смачного!!!

Повідомлення відредагував Подоляночка - 23 лютого 2012 11:46
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 лютого 2012 22:57
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Ірка-Шкірка
цей рецепт є на сайті

так є рецепт від марії БМВ, але вони різні і в рецептурі в способі укладанні огірків.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 лютого 2012 23:01
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Дорогі мої гості! Дівчатка!!!
від усього серця дякую вам за плюсики в репутації.



Перейти на початок сторінки
Подоляночка
15 березня 2012 19:28
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Тортик "Губка Боб"
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
15 березня 2012 20:48
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Тертий пиріг




1 пачка маргарину
3 яйця
1,5 ст. сахару
3 ст муки
1 ч.л. соди, пог оцтом
Розділити білки і жовтки. білки збити з усім цукром. Замісити тісто з жовтків, маргарину, натертого на тертці, муки, соди, поділити на три частини і поставити на холод на 2 години.

2/3 тіста потерти на дечко, вистелене пергаментом, або змащене. Викласти вишні з варення, посипати ледь підсушеними горішками - я брала волоські горіхи.

Викласти зверху на те все збиті білки. натерти тісто, що лишилося..

Випекти до світло-коричневого кольору. Гарячим порізати. Посипати цукровою пудрою

Смачного!!!

Повідомлення відредагував Подоляночка - 15 березня 2012 20:49
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
1 квітня 2012 20:37
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Печиво "Бублики"



1 пачка маргарину + стільки ж смальцю
50 грам дріждів
1 ст. молока
1 ст. л. цукру
8 ст. борошна
Борошно посікти з жиром. Дріжджі розвести у теплому молоці з ложкою цукру. все змішати і винести на холод на 1 годину.
Розкачувати тоненько десь на 2-4мм, бо ростуть.
Гарячими щедро посипати цукровою пудрою.
Перейти на початок сторінки
Тереза
1 квітня 2012 21:21
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Подоляночка,
дякую за рецепт,дуже люблю такі пироги, на ваших сторінках так смачно-пахне домашня випічка,ще раз дякую за ваші рецепти!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
1 квітня 2012 22:28
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Тереза,
це я тобі вдячна за такі гарні слова!!!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 липня 2012 21:43
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Горошок консервований "Подільський"



Горошок обчистити від стручків, перебрати.
Закип"ятити для бланшування воду з розрахунку на 1 літр води 1 ст.л. солі та 1 ст.л. цукру. брати невеликі порції горошку та пробланшувати горошок в киплячій воді протягом 3 хв.
Вийняти шумівкою в миску.
Взяти 0,5л. баночки, на дно кожної вкинути по 4-5 горшин чорного перцю, насипати горошок, не доходячи до горличка банки.
В кожну банку додати 1 ч.л. солі та 1 ч.л. цукру, залити киплячою водою до верху, накрити кришками та поставити стерилізуватися до готовності. В кінці додати 1 ст.л. оцту також в кожну баночку.
Слідкувати за тим, щоб горошок добре розварився, краще дати лишній час проваритися.
Я кушаю самі великі та світлі горошинки і вже якщо вони зварені, то закручую.
Баночки з горошком укутати, а коли охолонуть винести до погріба.
Цей рецепт дала колись співробітниця Галина, за що їй по цей день вдячна.
Смачного!

Повідомлення відредагував Подоляночка - 17 липня 2012 22:04
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 липня 2012 21:52
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Подоляночка
Горошок консервований "Подільський"


Дякую за рецепт. Цього року обовязково спробую!

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100