Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Галиночка
10 березня 2012 20:22
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: САРМАТ
муза(Фрезія)
, а може секретами не тільки кулінарними поділишся? )))
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
10 березня 2012 23:27
Повідомлення #162


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Фрезія
Буду хвалитися! Чоловік вчора до св"ята приготував 2 салатики і м"ясо Завиванець по -ужгородськи

Дорога Фрезія.Щиро дякуємо що ділишся так дорогим та позитивним сюжетиком з свого життя.Бажаю щастя!Страви чудові!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
17 березня 2012 15:42
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Хліб пшенично-житній "Бублик з цибулею" (духовка)


Дуже великий і ароматний хліб!



Борошно пшеничне 350 г
Борошно житнє обдирне 220 г
Вода тепла 150 мл
Тепле молоко 200 мл
Сіль 2 ч.л.
Цукор 1 ст.л.
Олія оливкова для обсмажування цибулі 2 ст.л.
Дріжджі пресовані 18 г
Цибулина (велика) 1 шт.

Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії , додати в тісто по сигналу.
Дати готовому тісту розстойку, сформувати великий бублик, змастити оливковою олією і посипати зверху борошном.
Зробити кілька неглибоких надрізів. Залишити на 1 годину.
Випікати в духовці при 190 * 40-45 хвилин.

Рецепт з сайту "Ми готуємо кожного дня"

Повідомлення відредагував Фрезія - 17 березня 2012 15:51
Перейти на початок сторінки
Фрезія
19 березня 2012 22:36
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Нікумани з гарбузового тіста




Нікуман - парова булка (пиріжок), страва японської кухні.
Нікумани родом з Китаю. Однак, згодом страва поширилася і стала популярною в Японії. У зимову пору гарячі нікумани продаються з лотків на вулицях і в магазинах.
Для цього рецепту можна використовувати будь-який сорт гарбуза з оранжевою м'якоттю.
Яскраве сонячне тісто, в якому абсолютно не відчувається смак гарбуза. Пікантна, дуже соковита і смачна начинка.

Для тіста:
Борошно 330-400 г
Гарбузове пюре 300 г
Сіль 0,5 ч. ложки

Для начинки:
Куряче філе 600 г
Цибуля 3 шт .(середня)
Цибуля зелена 6 стебелин
Соєвий соус 50 мл
Свіжий імбир 3-5 см
Консервовані паростки бамбука 175 г
Сіль 0,5 ч. ложки
Свіжозмелений чорний перець

Начинка може бути з капусти, грибів, картоплі, будь-якого м"яса, креветок, болгарського перцю і ін.
У мене була варена картопля з фаршем і обсмаженою морквою, цибулею.

Гарбуз очистити від насіння і шкірки. Нарізати на шматочки, скласти в підходящий посуд з кришкою і поставити в мікрохвильову піч.
Запікати при потужності 600 Вт протягом 7-9 хвилин. Я приготувала гарбуз на пару.
З гарячої м'якоті гарбуза зробити пюре.
Дати пюре охолонути, додати сіль,борошно і замісити тісто. Я місила в хлібопічці.

Для начинки овочі і м'ясо пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Перемішати, приправити соєвим соусом, сіллю й перцем. Імбир натерти на дрібній терці, додати в начинку.

Розділити тісто на 24 шматочка.
Кожен шматочок обсипати борошном і розкачати в паляничку діаметром 10-12 см. Консистенція гарбузового тіста дуже еластична.
У центрі розмістити начинку і защіпнути тісто по колу складочками.
При защипі великий палець руки знаходиться в центрі кола, а вказівний і середній прикріплюють чергову, подану іншою рукою, складку. Таким защипом ще ліплять біляші і відкриті манти з дріжджового тіста.

Можна формувати нікумани з дірочкою в центрі, а можна і без неї.

Сформовані нікумани викласти в каструлю пароварки, змащену олією.
Варити на пару протягом 45 хвилин.
Подавати гарячими з улюбленим соусом.

Страва розрахована на 24 штуки.

Рецепт звідси:
http://iden-orbita.blogspot.com/2008/09/blog-post_13.html
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 березня 2012 22:43
Повідомлення #165


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Фрезія
Нікумани з гарбузового тіста


такі красиві гарбузові квіточки - краса :winked: !!!
Покажи, будь-ласка, свою пароварку :smile: ...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 19 березня 2012 22:43
Перейти на початок сторінки
Фрезія
19 березня 2012 22:45
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Дякую!
Я готувала в мультиварці, там є програма на пару
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 березня 2012 22:49
Повідомлення #167


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Фрезія
Я готувала в мультиварці, там є програма на пару

Дякую :m05004: , але я така причепа :feel: - скажи, яку мультиварку маєш???
Перейти на початок сторінки
Фрезія
19 березня 2012 22:53
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Маю Декс 50 :winked:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 березня 2012 23:13
Повідомлення #169


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Фрезія
Маю Декс 50


Дякую!!!
Перейти на початок сторінки
Roksolana
20 березня 2012 02:58
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: Фрезія
Нікумани з гарбузового тіста

О, це супер смачно, ох, їла з різними начинками, але сама неробила ще. Дякую що поділились рецептом. :b5a:

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 15:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100