Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


29 сторінок 1 2 3 ... 27 28 29 Далі >>
Відповісти
 Дріжджова випічка, булочки, пиріжки і т.д.
svetochka
26 лютого 2012 17:58
Повідомлення #281


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
font=Arial Black]Булочка із хлібопічки


3 яйця
2 ст. ложки сметани
120 г масла або маргарину ( не топити)
100 г молока
1 чайна ложка солі
6 стол. ложок цукру
450 г муки
150 г родзинок
2, 5 чайної ложки сухих дріжджів ( рекомендую Саф - момент)
Можна випікати у хлібопечі або замісити тісто і пекти у звичайній духовціРецепт із журналу "Люблю готовить" №7 за 2008 рік
Перейти на початок сторінки
Ярка
16 березня 2012 14:06
Повідомлення #282


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Пиріжки на заварному дріжджовому тісті

Дуже мені сподобалось тісто в роботі і пиріжки на смак дуже пухкенькі,спекла вчора ввечері,а вони і сьогодні дуже м'ягесенькі.
Отже,беремо:
1 ч.л.солі,
воду( 1 скл. окропу,1 скл.не гарячої кип'яченої води) 2 скл.,
дріжджі(17,5 г.сухих)-50 гр.свіжих,
борошно( 3 ст.ложки для заварювання,і приблизно 500 гр.до замісу) приблизно 570 гр.,
цукор 2-3 ст. ложки(можна більше і менше,в залежності від начинки),
олія-3 ст.ложки.
Змішати борошно,сіль,цукор і олію.Залити окропом і добре вимішати,щоб однорідно заварилось.Трошки охолодити.В теплу суміш додати дріжджі,склянку не гарячої води.Поступово додати борошно замішуючи тісто як на пиріжки.З тіста сформувати кульки і дати 5 хвилин постояти.Сформувати пиріжки з будь-якою начинкою і пекти в духовці( в мене 30 хвилин на максимальному газі) або смажити у великій кількості олії.Смачного!Рецепт з сайту поваренок.ру.
Перейти на початок сторінки
romanuch84
9 травня 2012 15:32
Повідомлення #283


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А якщо дати в начинку розове варення,взагалі супер:)
Перейти на початок сторінки
ann24
16 липня 2012 12:49
Повідомлення #284


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169
Булочки із заварним кремом.
Тісто звичайнісеньке, напевне може бути ваше улюблене . В мене з "записки Малинки":
1/3 стакана води. 1 стакан молока, 1 яйце, 8 ст. л. цукру, 1 ч. л. солі. 25 г дріжджів, 3,5-4 стакани борошна, 25 г масла. 2-3 ст. л. олії . ( Стакан 250 мл) Все замішую, даю підійти в теплій духовці. Заварний крем варила з " Кулінарні секрети сестри Ольги"- дуже добрий крем, в міру густий: 1 стакан молока, 0,5 стакани цукру 2 жовтки, 1,5 стол. л. борошна, трішки ванілі. 200 г масла.( я дала 100 г)Розкачуємо овальну паляничку, на один менший край накладаємо приблизно1,5 чайних лож. крему, на протилежній робимо з краю надрізи не до самогокінця, закручуємо валіком. З цієї порції в мене вийшла 21 булочка, крем трошки лишився, але зранку вже небуло, певне вночі пішов з батоном...
Перейти на початок сторінки
29 сторінок 1 2 3 ... 27 28 29 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 травня 2022 09:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ноги до вибору, до кольору!
  Пише Натонька (12 липня 2021 21:00)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100