Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Мені дуже сподобалися капчики і квіточки такі маленькі, чим вони зроблені ? Є така маленька вирубка ?
Дякую! Квіточки ті, що на капчиках робила плунжером, це ті, що в наборі 4 шт. А квіточки на обідку - це вирубка для бордюрчиків. А мені дуже сподобався твій котик. Маю також замовлення на котика, і дуже хвилююся, ще ніколи такого не робила.
Маю також замовлення на котика, і дуже хвилююся, ще ніколи такого не робила.
Ми за тебе"кулаки тримаємо", в тебе такі гарні і акуратні тортики- обовязково вийде гарненький і смачненький. Я так хвилювалась , коли робила рушник з маками - то передивилась роботи дівчаток, зробила його виходячи з тоі вишитоі сорочки , де узор точечно каплями нанесений (вроді Musya його зробила)+ там де , показана робота пані Галі (художниці) , іі тортик з маками (в роділі потрібна ідея.)Сама би сходу не придумала би , тортом я залишилась задоволена (клієнтка також). Без творінь дівчаток , думаю , було би мені тяжкенько ...
musya, Чудовий тортик. Майстерно виліплено. Я не знаю чи взялась б за цих героїв, Ведмедя ще куди не йшло, може і зліпила б. А от з Машкою трудно, людей не вмію ліпити(( ще маю кілька питань, така класна підставка, з чого вона? І крем - карамельний можна детальніше?
Дівчатка!!!Всім дякую за "+" і відгуки,дуже приємно.... Про підставку я вже десь кілька раз писала ...вона зроблена з пінопласту...,зверху і знизукладемо за бажанням в мене була самоклейка,можна ламіновану дошку---білу чи золоту і на двосторонній скотч,побоках теж двост.скотч і лєнточка, Карамельний---для мене це коли до заварного крему,ще гарячого додати варену згущенку,потім збити з маслом,а вданому випадку в мене було безе,то я збила масло з вареною згущ.2:1,щоб безе не розмокло від заварного,тай арахіс тоже,щоб був хрустким...
musya, Я просто в культурному шоці. Дуже класний вийшов. А часом немає МК? В мене в знайомої дівчинка дуже любить коней, то мені б став в пригоді. І ще, а голова як тримається?