Дорогі Дівчатонька!!!!Я безмежно щаслива,що Всім сподобався тортик.Я дуже дякую ВАМ за "+" і добрі слова 

,ВИ самі знаєте---це як бальзам на душу,я не профі і тільки вчуся,дешо подобається,дешо вже знаю так не треба робити...
Наприклад на цього коня я брала 8 яєць на бісквіт,а пасує 10...не вистачало мені коржів----яб хотіла підняти трохи шию з головою і зад 

,хотіла зробити фею а не вистачало часу...Хочу відповісти на питання,але швидко бо пишу другий раз,вже аж нерви беруть комп глючить....
Цитата: мари4ка
а як тог така мала вага вийшла?????він виглядає дуже великий!
musya,ти з підкладками віддаєш торти?
Вага вийшла нормальна,то так виглядає,відповідно форма подовгаста,крему менше...
підставки віддаю,хоч люди питають чи віддавати,я кажу не треба,правда  хочу якось ціну підняти 120 грн ,то всьо робота і матеріал,пакування у прозору плівку,як казала одна клієтка...то всьо проф.сервіс...Доречі заодно дякую Марічко тобі за файних клієнток,одна моєї свекрухи сусідка... 

друга тоже приємна дівчина якто кажуть земля кругла... такшо з мене флєшка 

МК---болюча тема,чесно кажу пробувала орхідеї робити,просила КотМарта нічо зтого не вийшло,то я ВАМ скину силочки ,ну звичайно в мене не такий як оригінал ну шо вийшло то і маємо Єдиноріг
 ось тутКвіточки підглядаю 
 ось тутЗдається написала все,ще раз дуже всім дякую,повірте це все взаємно,бажаю ВАМ терпіння і вдячних клієнтів