Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти-3, Крім барбі і машинок
нетік
3 січня 2012 20:43
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
musya
28 лютого 2012 14:59
Повідомлення #331


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Дорогі Дівчатонька!!!!Я безмежно щаслива,що Всім сподобався тортик.Я дуже дякую ВАМ за "+" і добрі слова :love: :belay: ,ВИ самі знаєте---це як бальзам на душу,я не профі і тільки вчуся,дешо подобається,дешо вже знаю так не треба робити...
Наприклад на цього коня я брала 8 яєць на бісквіт,а пасує 10...не вистачало мені коржів----яб хотіла підняти трохи шию з головою і зад :lol: ,хотіла зробити фею а не вистачало часу...Хочу відповісти на питання,але швидко бо пишу другий раз,вже аж нерви беруть комп глючить....
Цитата: мари4ка
а як тог така мала вага вийшла?????він виглядає дуже великий!
musya,ти з підкладками віддаєш торти?

Вага вийшла нормальна,то так виглядає,відповідно форма подовгаста,крему менше...
підставки віддаю,хоч люди питають чи віддавати,я кажу не треба,правда хочу якось ціну підняти 120 грн ,то всьо робота і матеріал,пакування у прозору плівку,як казала одна клієтка...то всьо проф.сервіс...Доречі заодно дякую Марічко тобі за файних клієнток,одна моєї свекрухи сусідка... :lol: друга тоже приємна дівчина якто кажуть земля кругла... такшо з мене флєшка :lol:
МК---болюча тема,чесно кажу пробувала орхідеї робити,просила КотМарта нічо зтого не вийшло,то я ВАМ скину силочки ,ну звичайно в мене не такий як оригінал ну шо вийшло то і маємо Єдиноріг ось тут
Квіточки підглядаю ось тут
Здається написала все,ще раз дуже всім дякую,повірте це все взаємно,бажаю ВАМ терпіння і вдячних клієнтів :1f7:















Перейти на початок сторінки
нінок
28 лютого 2012 17:02
Повідомлення #332


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: musya
Здається написала все,ще раз дуже всім дякую,повірте це все взаємно,бажаю ВАМ терпіння і вдячних клієнтів

Musya , ти молодчина і "добра душа" . Сайти вже подивилась - класні , бо я тільки починаю вчитись , пару сайтами користуюсь , "пілглядаю" , але деколи щось треба і приходиться пару годин шукати і вибирати потрібне. Ну мені , принаймі .точно :feel:
Перейти на початок сторінки
musya
29 лютого 2012 09:22
Повідомлення #333


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Всім дякую за коменти!!!!! :wink:
Торт"Спанч Боб-2"



вага 3.8кг.,клас. бісквіт,молочно-шокол.суфле,вершки +персики,молочна мастика.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
29 лютого 2012 10:23
Повідомлення #334


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Гарненький Спанч Бобик, а крарбургери чи як вони там, повністю мастичні?
А це мій тортик, який робила на вихідних. Тортик "Рожеве чудо з капчиками" - інакше його назвати не можу, тому, що я ним зовсім не задоволена. Бачу недоліки, насамперед, це затонко розкатала мастику(( Коротше кажучи чекаю на вашу критику і аналіз. Всередині бисквіт, заварний крем, карамелізовані горішки і мандаринки з ківі. вага 3кг.
Перейти на початок сторінки
нінок
29 лютого 2012 16:38
Повідомлення #335


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: musya
Торт"Спанч Боб-2"

Гарний тортик , як завжди , є питаннячко- внизу коричневий колір то теж молочна мастика? Дуже приємний коричневий, точно як ШМ на чорному шоколаді зроблена.
Перейти на початок сторінки
tay
29 лютого 2012 20:04
Повідомлення #336


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Ось і моя перша спроба зробити Губку Боба. Цей тортик був перший на замовлення, сьогодні віддала. Так переживаю, щоб сподобався замовникам :bully: . Чекаю на ваші зауваження.




Вага 3,5кг. Бесквітні коржі, творожний крем, персики. Оздоба ММ.

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 лютого 2012 21:10
Повідомлення #337


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Яілатан
"Рожеве чудо з капчиками"

Яілатан,або ти прискіпливо ставишся до своїх тортиків,або просто тортик майстерно зфотканий, бо суттєвих помилок я не бачу...Взагальному тортик дуже гарний , акуратний і ніжний!!! :winked: Як на мій смак, то ті квіти трохи зауже наліплені,але це вже діло смаку))) А от узори айсінгом дуже гарні і ніжні!!! Я би ті квіточки попередньо підсушила, щоб вони мали обєм, трохи би рідше їх розташувала, і зкомпонувала би їх з такими узорчиками. як ти зробила! Але то таке моє бачення))) А взагальному ти МОЛОДЧИНА!!! :3fb:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
29 лютого 2012 21:18
Повідомлення #338


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
мари4ка,
Ага, сфотканий вправно))) Дуже дякую за аналіз тортика. Це я перший раз пробувала працювати з айсінгом. Ще він мені здається трохи не такий, як би мав бути. а квітия пробувала сушити, правда одну ніч, певно мало, я про цей тортик і говорила, що в мене пелюстки не туди, теж хотіла об'ємніші. Ще раз дякую, буду старатись))) признаюсь, там зверху бульбака повітряна вилізла, ніяк не могла зігнати її.
Дівчатка всім дуже дякую за коментарі і плюсики!!!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 лютого 2012 21:23
Повідомлення #339


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Яілатан
там зверху бульбака повітряна вилізла, ніяк не могла зігнати її.

то можна акуратно голочкою проколоти і загладити поверхню, а потім дирочку від голки замаскірувати)))
Перейти на початок сторінки
musya
29 лютого 2012 21:45
Повідомлення #340


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: нінок
Гарний тортик , як завжди , є питаннячко- внизу коричневий колір то теж молочна мастика? Дуже приємний коричневий, точно як ШМ на чорному шоколаді зроблена.

Дякую ,ВСІМ за коменти і"+" :1f7:
коричневий колір це молочна мастика,користуюсь я гелевими барвниками,коричневий+колір осіннього листя
крабзбургери зроблені повністю з молочної мастики :no:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 08:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100