Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
KotMarta, Мені твій тортик подобається. Не знаю правда чому ти назвала його простеньким, над кожним тортиком треба побавитись, а тут ще ліпила Кітті - це все праця))) Якщо ти не проти дам кілька зауважень, може це і придирки з моєї строни, але це те що я бачу. Тортик в тебе хороший, добре вирівняний, а Кітті бездоганна, і капчики класні. Тільки на мою думку надпис, чуть варто поправити. Я маю на увазі, що він не рівномірно, чуть з'їхав "рочок" вперед. Зразу пишу, що загальної картини воно не портить. В мене самої поки що проблеми з тими написами, воюю. І ще квіточки, в одних пелюстки доверху, а в інших, ніби всі лежать, я про ті що на тортику. я надіюсь, що не образила))) Завтра виставлю свій, буду чекати на зауваження і критику))
І ще квіточки, в одних пелюстки доверху, а в інших, ніби всі лежать,
Такі дрібнички погоди не роблять....і якшо квіточки на торі не одначові чи не так лежать, це нічого страшного і не рахується помилкою, то ж не можливо звертати увагу на кожен пелюсток кожної квітки.Я сама не звертаю увагу ніколи на квіти, як собі хочуть, так нехай і лягають)))) На мою думку навпаки треба звертати увагу більше на вирівнювання торта і акуратність прикрашання! Бо коли тортик гарно вирівняний і акуратний, то незначні деталі картини не спортять....Марто, як на мене, то тортик трохи погано вирівняний по боках,бо я бачу де коржі, а де крем))) Або ще деколи буває,що ніби гарно вирівняєш, а коржі видно, то тоді затонко розкачана мастика...Мені здається, що в твоєму тортику така помилка!!! Тортик дійсно акуратний, не заляпаний лишніми деталяти і гарно виглядає!!! А от бантічки ,бачу не витерті з пудри всередині! Я колись таку ж помилку робила,поки мені хтось не звернув увагу! Коли бантики висохнуть вже навіть на торті можна їх повитирати акуратно пензликом... Хочу наголосити, що це не критика, а аналіз тортика!!! І аналізую Мартин тортик тому, що вона погодилась на критику у відповідній темі.Хто там не написав нічого, я не наважуюсь аналізувати, хоча бачу помилки!!! Боюсь когось образити!!! Хоча я не завжди маю час заходити і щось писати, такщо не ображайтесь, що не всім буду відписувати Просто в мене сьогодні вихідний))))
мари4ка, Я погоджуюсь, що це не помилка (я про квіточки), тому і казала, що це вже якщо сильно придертись!))) мені він взагалі подоається, як і всі тортики Марти. І справді це не критика, в кожного своє бачення і думка, написала теж тільки тому, що Марта, погодилась на це
KotMarta, Я тобі щиро вірю, бо в мене теж не завжди получається написати рівно. Вчора переробляла разів зо 5, але так і залишилась не задоволена. І я більш ніж впевнена, що замовник цього не бачить і дуже задоволений від тортика. Напевно, мари4ка права, треба звертати увагу на грубі помилки.
І аналізую Мартин тортик тому, що вона погодилась на критику у відповідній темі.Хто там не написав нічого, я не наважуюсь аналізувати, хоча бачу помилки!!!
О, таке мені дуже подобається! Марічка , я буду писати - а , ти , будь ласка , мене критикуй і аналізуй (правда , по мені- вся критика дівчат цілком пристойна , як на мене , то це аналіз). В мене тортиків ще мало , але дуже хочеться вчитись , бо інколи дивлюсь на "своє творєніє" і розумію , що помилок багато - а що не так докінця зрозуміти ще не можу... Яілатан я дякую , пару раз звертала увагу на моі "недоробки" , надіюсь , що мені допомогло. Розумію , що тяжко і не вистарчає часу дівчаткам все передивитись і дати коментарі, і дякую всім , хто має досвід і ділиться цим з нами.