Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Лорі, дуже гарненька одиничка , гарненькі кольори-ніжні в самий раз для дівчинки, зроблено професійно, ви молодці. Скажіть, а витиск на мастиці чим ви робили?
Наталька, гарненький тортик. Може і є які недоліки, а мені подобається. Я теж не спец. по прикрашанню. Печу багато і різних тортиків для своєї сім"ї. Головне щоб імениннку сподобалося.
Симпатична одиничка і класно з віддиском придумала. Підкажи , будь ласка, той бірюзовий колір килимка -то фарба з якоі фірми , ну такий вже гарний! Musya ,будь ласка , підкажи з чого зроблена фігурка Шапочки черв. - ну так класно зліплена і акуратно, дуже -дуже гарно! Мені чогось нагадує марципан.Я зараз ліплю Машу (і медведі) - ну ..., "щось в мене руки не з того місця виросли" Так цікаво , з чого зліплена твоя красота.
Musya ,будь ласка , підкажи з чого зроблена фігурка Шапочки черв. - ну так класно зліплена і акуратно, дуже -дуже гарно! Мені чогось нагадує
зліплена з молочної мастики ---капельку рожевої,жовтої,коричневої і собі коригуєш ....мені нею класно ліпити ...подобається Дякую всім за добрі слова!!!!
Тортик Маша для Владика Всередині шоколадні коржі, бісквіт, заварний крем, банан. вишні. Вагу не міряла, але десь приблизно 4 кг. З тим вирівнюванням - хоч плач!!!! Тече, подлєц!!!!)))) Фігурки робила з ММ мастики. PS Зауваження приймаються у необмеженій кількості)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)