Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Одиничка для Вікторії 3,7кг Всередині Банановий з ківі і мандаринками. Щось він мені не до кінця подобається , а що бракує не знаю ... Як завжди, чекаю на аналіз чи то критику.
Дуже симпатичний тортик , критикувати не буду- сама зараз у процесі торта Маша і ведмідь. Дуже туго мені йде фігурка Маші, так що мені все подобається, бо робота тут нелегка. Кольора приємні і яскраві, а що потекло -то невидно , принаймі на фотці.
тортик дуже гарний, там вже точно нічого не бракує... мені здається що тих квіточок там не тре було(шо посерединці) і тої феї, то ж фея? ну і ше метелики на придачу, як на мене дуже забитий, може простіше було б гарніше, але то тільки моя думка, неображайтесь.
yaarysya, Чого ти, тортик вийшов гарненький, тільки я погоджуюсь з galina27, я б ті ромашки забрала, а платтячко з метеликами розмістила по-іншому, бо так мені забагато трошки. але це моє бачення, не в обіду)))
tay, Лор, galina27, Яілатан Всім дуже дякую за відгуки , а особливо за критику , так що не вибачайтеся
Цитата: galina27
як на мене дуже забитий,
Погоджуюся , треба було по середині лишити або квіти, або метелики, всьо на купу- перебор.( Зовсім без нічого по середині було дуже бідно).Замовниця хотіла, щоб торт виглядав багатим, іграшок і ленточки(як на попередніх) робити я не хотіла, планувала зробити ніжний тортик... Спершу понаклеювала ромашок , положила лялю спати , потім зробила дульку і платтячко...на цьому моя фантазія ся скінчила . Чесно кажучи виглядав досить "лисим" тож вирішила зробити метеликів (на фото кольори вийшли як брудні, а насправді досить нічого, бо мальовані самими блискучими фарбами.) в процесі ще й квітів натиснула ...і з того всього вийшло село селом. То вже певно в мене діагноз - люблю зробити "краще більше, ніж менше" . Ну а кубики тут теж не дуже пасують, але просили, щоб написати ім'я дівчинки, тож нічого кращого в голову не прийшло, як зробити це на кубиках ...