заглядайте по крамничкам з вишиттям, там де нитки-схеми
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
lana, будеш вишивати? тебе тож нагородив, тільки ти не здогадуєшся)))якщо будеш вишивати то я навчу
Цитата: мари4ка
Ластунь ніц не скажу,мову мені відняло,дух заперло і т.д.......... ТАКА КРАСА
я про твої торти теж ніц не кажу. теж дух запирає, що й слова сказати не годна
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а чого ні? звичайно що можу. там дуже легко, повірте на слово...Ото як почнеш то прямо як наркотик, так і тягне. Я завтра пошукаю сайт в неті де бачила такі схеми, щоб орієнтувались які купувати, бо є такі що важко вишивати для початківця
Ластівочко буду дуже вдячна, якщо привиєте мені це вміння вишивати бісером. Я милувалася такими вишивками але якось страшновато братися здається що це складно, але пробувати потрібно. А я зараз дома в дикреті от може саме час....
І ще в Благальному молебені до Богородиці є такі слова:"Пригнічених єдина надія", може ці слова підійдуть до перекладу
хмм..я не знайшла в неті схемок як виглядають. я сфоткаю свою а ви вже в себе вдома позаглядайте по крамничкам. Шукайте такі схемки як я показую, щоб вгорі був такій шрифт, зліва шкала і внизу шкала
моя схемка має розмір 20х30 см, коштує орієнтовно 45 грн без бісеру. На схемі шкала зліва пояснює які кольори вам потрібні, а шкала внизу показує якого кольору і скільки грам, в дужках скільки пачечок бісеру вам знадобиться для роботи. Дуже зручно і зрозуміло. Моя порада тим, хто хоче спробувати: купувати не набір разом з бісером, а купити лише схемку. Принести додому чи на роботу і добряче порозглядати які кольори ви хотіли б взяти до роботи. Бажано дуже сильно не міняти від схеми, хіба що відтінки. Я перед початком любої своєї роботи довго дивлюсь на малюнок. обдумую в голові увечері, в маршрутці, коли готую їсти...як я кажу: мушу виносити в голові, а потім "вродити" . Обдумали, берете папірчик і виписуєте які кольри і кількість вам потрібно купити. Добре брати чешський бісер, або японський (він дзеркальний). Пачечка в 10 гр коштує у нас десь 4 грн. Чому я беру поокремо, бо: 1) набагато дешевше") бо бісер берете якісний і таку гаму підбираєте як вам хочеться. Голка тоненька для бісера і нитки сороківка. Шовковими вишивати важко, крутиться і плутається увесь час. Як купите схемку то покажу як вишивати