Ластівка, ти майстриня з великої букви!!! в мене нема слів щоб висловити своє захоплення... сижу з широко розкритими очима і розглядаю... краса неймовірна... супер...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Ластівочко потрібно мати велике терпіння щоб таку красу вишити, дуже гарно!!!А обличчя, руки. волосся з чого бо щось не можу зрозуміти чи то теж вишито бісером?
Ластівка, вишивки ваші чудові!!! Я теж вишиваю ікону Матері Годувальниці в подарунок сестрі на новосілля. Але бісером я не вмію вишивати, хоча мені дуже подобається.
Щоб краще роздивитись малюнок то треба туцьнути на нього і він збільшиться трохи. Обличчя і руки не вишиваються, це готова схема і вишивається дуже легко, повірте на слово. Можна вишити тм, хто дома сидить за тиждень-півтора. Легше ніж хрестиком. Купую схему, бісер добираю сама, бо ті, що в наборах не дають бажаного результату, низької якості і ти ди...якщо хтось хоче - можу навчити
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка! Гарні ікони! Якщо можна запитання... Ви купували на канві намальовані , чи переносили малюнок на канву? І ще А обличчя? Я дуже хочу вишити ікону бісером , но не можу багато чого второпати. Від Ваших ікон я в захваті!
Ластівка ікони фантастичні, від них неможливо відірвати погляд. Якщо ще дати гарну рамку , то вони будуть безцінними. Такі ікони можна подарувати тільки дуже близькій людині
ага...ще в догонку. Ікону Матері-годувальниці дуже добре мати в хаті, бо кажуть, що ніколи в хаті голоду не буде і добре там, де дітки маленькі є
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
То не канва! То готова схема...так ніби мальоване на тканині...зараз спробую сфоткати недороблену роботу. Є малюнок і по ньому вишивати, там де лице чи руки - лишаєте.
Ікона називається "Умиление". Зліва є шкала зпозначками кольорів (можна собі змінити), а в низу та ж шкала кольорів лише з розшифровкою скільки грамів якого кольору вам потрібно для роботи
Ластівочко,я так розумію,що то така тканина вже з узором і по ньому зразу ж вишивається?Так?Ну дуже захоплююче видовище!Супер .А де то така краса продається?Я шось ніде не зустрічала.