Volo-shka, звиняйте дівчата, але я від шиття завжди була далека. Колись доньці купила блузочку такого фасону, але якесь дрібне вишиття там було....але занесла до кравчині щоб мені таку викроїла і трошки модернізувала (додала кружево). Так що я лише вишиваю...а як воно вже там далі йде - поняття не маю...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Думала куди закинути фотки, але вирішила таки сюди. :) Ну ось, хвастаюсь. Закінчила рушника молодшій доньці, вишитий бісером..Давайте щось кажіть, бо ж чекаю на якісь коменти...вишивався напрочуд легко.
намагалась згорнути
пташечки
квіти
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Natalyi, ага, і посвідчення маю . Дякую дівчатоньки...а що не так? щоб ви на моєму місці додали б?
Нарешті ти з"явилась, я вже переживати почала - де наша Ластівка, чи здорова? Он в чому причина, це добре. А що, скоро Марі4ка з Волошкою поїдуть до вас гостину ладИти?