Darka, сумочка була готова-пошита і з нанесеним малюнком-я тільки вишила і середині тепер потрібно зашити підшивку,бо там була спеціально для вишивки не зашита. "Спинка сумочки і верх з червоної мягкої шкіри- так мені сподобалося і сумка і процес
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Darka,замовляла через інтернет,та думаю,що скоро і в магазинах будуть,якщо захочете точно знати в кого-пишіть в ПП,є дермантинові і шкіряні-а різниця між ними 20грн
--------------------
Krasotinka, це мабуть якісь забобони,я колись таке чула про весільні рушники,а ще казали що розлученим не можна вишивати рушники,та питали в священника,і він казав що це все неправда.І тим більше,бісером без вузликів ніяк не вишити,бо при першому пранні погубиться бісер
--------------------
Я теж як вишивала бісером ікони, то вязала вузлики. Навіть не здогадувалася, що є якісь такі забобони. Та шовкова ниточка, якою бісер пришивати, дуже в роботі непослушна. Я вязала три-чотири вузлики один на одному, бо ниточка дуже тоненька і з одним вузликом і через переплення в тканині пройде, і через бісеринку. І ще залишала хвостик довжиною приблизно 3 см, який потім пришивала з виворітньої сторони.
не треба робити вузликів і не через забобони а технікуа вишивки така. Не знаю чи зможу пояснити без фото, але спробую. Берете нитку удвоє, ті два кінчики пропихаєте у вушко голки і протягуєте...з другого боку у вас висить ніби петля. з вивороту тканини закріпляєте нитку. тобто проколюєте тканину і в ту петлю, що є просовуєте нитку і так закріпляєте..і тоді вишивайте собі...і картина не посиплеться і вузлів нема...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого