Икона "Николай Чудотворец" Человек, рожденный под его покровительством - фантазер и мечтатель. внутренне одинокий человек, не делится ни с кем своими тайнами, поэтому ему нужно всеми своими тайными мыслями, фантазиями делиться с Николаем Чудотворцем. И они сбудутся. Икона должна стоять в алтаре вместе с Иисусои и Богородицей в восточной части комнаты.
Благословлять мальчиков в армию, на женитьбу нужно иконой Николая Чудотворца.
Икона Божьей Матери "Достойно Есть" Люди, рожденные под ее покровительством, предназначены для продолжения рода человеческого. Эта икона способствует единению в семье, спасает от разводов, дети приезжают в отчий дом. Эой иконой благославляют дочерей, внучек. Икона располагаеся в иконостасе вместе с Иисусом Христом и Николаем Чудотворцем в восточной стороне комнаты.
Икона Божьей Матери "Умягчение злых сердец", "Семистравка" Человек, рожденный под ее покровительством - очень добрый человек, не умеет резко ответить обидчику, не любит ссор, постарается погасить конфликт, все обиды близко принимает к сердцу, не может мстить. Нужно обращаться к богородице с молитвой. Она соберет всю боль, зло шестью стрелами, и седьмой стрелой сбросит все в землю. Вешать икону над входной дверью.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Щось я довго сюди не заглядала. Блузку з братчиками вишивала на продаж, поставила ціну 250 грн і одразу купили і поїхала вона разом з іншою такого ж покрою, але з калиною у Мордовію. Маю надію, що буде вона оберегом для когось. Я завжди перед вишиванням проказую молитву, для кого б не вишивала...і ніколи не вишиваю з поганим настроєм. vitamaks, якщо ти хочеш вишивати жіночу чи дівчачу то треба спочатку викроїти, якщо чоловічу і вишивати по тканині то теж спочатку потрібно викроїти, а якщо чоловічу на панамі то вишиваєш на панамі, а сорочку потім вже пошиєш. Ось хочу показати ще одну роботу:
вибачайте за якість фото, навіть не сфоткала толком.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко, щось Ви дуже дешево взяли за сорочку!!! Це ж праця яка!!! Там певно одні матеріали (тканина, нитки) потягнула вже на 250 грв. А працю свою оцінити, час!!!
Ластівко, погоджусь з Оксанкою, що ти себе мало ціниш - ми і то тебе цінимо більше!!! Сорочка так красива - і сучасна, і крій незвичайний, і вишивка дуже ніжна - просто чудо!!!
Нє, дівчаточки! Менше вкусиш - більше ковтнеш ;) Зараз важкі часи настали. Люди не мають грошей, тому нехай купують а я ще вишию. Ту, що з бісером продала за 320, бо бісер там чешський
Нє, дівчаточки! Менше вкусиш - більше ковтнеш ;) Зараз важкі часи настали. Люди не мають грошей, тому нехай купують а я ще вишию. Ту, що з бісером продала за 320, бо бісер там чешський
Ластівочко! Ти мене вразила до сліз! В нинішній час таких людей мало!
ну ось...похвастатись хочу...одна ікона моя, друга доньки старшої.. Дівчата, я заслабла тим вишиттям. Так легко мені ще ніколи не вдавалось кажіть щось...
ага, забулась сказати - бісером вишивали