Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти паски, Паска сирна, паска на дріжджах...
мари4ка
22 квітня 2011 08:38
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Ірка-Шкірка
і ти сьогодні з паперовими формами

Дуже хороші ті форми, на наступний рік накуплю собі більше!
))) Ні перед випічкою мої не встигли, зате потім по бажанні прикрашала!)))
Перейти на початок сторінки
ptv_tanya
22 квітня 2011 16:15
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Підкажіть будь ласка новачку, що робити якщо тісто на паску майже не росте, у кімнаті жарко...може додати трощки розчинених дріжджів?...опара гарно росла
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 квітня 2011 17:02
Повідомлення #83


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
ptv_tanya,
а скільки часу пройшло і по якому рецепту робили?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 квітня 2011 21:35
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: мари4ка
Ось мої Сьогоднішні пасочки!!!

Дуже гарні пасочки, кожна по-своєму мила!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Грушка
23 квітня 2011 16:41
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
пекла сьогодні пасочки за оцим другим рецептом
вдалися дуже файні - як зверху, так і всередині :m0512: смачнющі такі))
дякую за рецептик :love:
Перейти на початок сторінки
uliana_y
24 квітня 2011 13:53
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Майя Шутенко
Паска від Василя Мирославовича(переможця конкурсу на кращий рецепт Паски в ж."Великодній стіл" 2001 р.)

Пекла я цього року перши раз пасочку за цим рецептом!!!Так переживала,щоб було без конфузів)) і все вийшло!!!Паска дуууже смачна,добре ріжиться і гарно виглядає!!)Смачної ВСІМ паски!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Свєтік
25 квітня 2011 13:17
Повідомлення #87


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
А це мої пасочки за рецептом Лани. Дуже смачні, пухкі аж тануть в роті
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2011 20:40
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Всі такі гарні пасочки! Веееличезний вибір!
А я пекла цього року за переписом від моєї бабуні.
Рецепт ніколи ще не підводив. Нічого в ньому немає особливого.
Треба тільки добре вимісити, паска солодка і пухка.
От до фото залишився окрайчик:)))
Львівська традиційна паска

Рецепти паски

Перейти на початок сторінки
idianka
26 квітня 2011 13:47
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 травня 2011 13:20
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Сьогодні хочу поділитися чудовим новим рецептом Паски,який випробувала перший раз в цьому році.Результатом- більш,ніж задоволена.Пасочка-дуже смачна,солодка і пухка.Не складно готувати,тому для молодих господиньок буде знахідка,особливо для тих,хто пече Пасочку вперше.


Паска"Учительська"від пані Тетяни(із мого записника)
Тісто
4 склянки теплого кип"яченого молока чи підігрітих вершків, або нежирної рідкої сметани(можна взяти 2 склянки молока і дві сметани)
3 склянки цукру
6 яєць
200 гр.вершкового масла
100 гр.олії
100гр.дріжджів
1 ч.л.картопляного пюре
1 упаковка ванільного цукру
0,5 ч.л.солі
1 ч.л.коньяку
борошно вищого гатунку-дивитися по тісту!У мене йде до 12 скл.

Люкер для прикраси і просочування Пасочки(солодка помадка)
1 склянка цукрової пудри
5 ст.л.апельсинового соку
Приготування
Тепле ки"ячене молоко чи підігріті вершки розтерти з дріжджами;
Жовтки яєць збити з цукром,білки з сіллю(можна додати декілька крапель соку лимона при збиванні білків)));
Вершкове масло розтопити і охолодити.
З"єднати молоко(вершки),збиті яйця,вершкове масло,додати олію ,все ретельно перемішати і поставити у тепле місце на 4 години підходити,радить пані Тетяна.
Коли опара підійде,додаємо просіяне борошно,поступово підсипаючи,дивитися,щоб тісто було м"яким;вимішуємо старанно- хв.30,руки змащуємо олією!!!)поки тісто буде добре відставати від рук і стінок посуду.Накрити рушником і залишити у теплому місці на 30 хв.Ще раз вимісити і залишити у теплому місці підходити ще на- 1,5-2 години.
Підготувати форми,змастити їх вершковим маслом,дно кожної застелити промасленим папером.Розкласти тісто по формочкам на 1/3 висоти,дати підійти до 3\4 ,змастити яйцем поверхню,не займаючи краї,ставимо випікатися у нагріту духовку на 45-55хв. на повільний вогонь(180")
Виймати з формочок охолодженими.
Щоб Пасочки гарно відставали від стінок форми,покладіть їх боком на стільницю.
Пасочки полити люкером
1 склянку цукрової пудри втерти з апельсиновим соком,трішки підігрітим.Втирати,поки маса не стане однорідною,як крем.
Якщо не маєте апельсинів,замініть сік будь-якою улюбленою есенцією,розведеною у 5 ст.л.гарячої води
Паска надзвичайно ароматна і м"яка !А яка смачна!!!!!! :winked:

*Пасочки довго залишаються свіжими,якщо кожну закутати у харчову плівку
*Розрізані Паски зберігати у поліетиленових пакетах

*Пасочки за цим переписом довго не черствіють(смак дуже ніжний,не сухі!!!!)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 19:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100