Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти паски, Паска сирна, паска на дріжджах...
Майя Шутенко
20 квітня 2010 22:39
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Пропоную Вам рецепт маминої Паски.Я Пекла дві порції за різними рецептами
Паска"Смакота"










Кожну Пасочку загорніть у харчову плівку.Паска зберігає свіжість до 2Х тижнів!
Перейти на початок сторінки
lana
20 квітня 2010 23:38
Повідомлення #62


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,Ох, і смачно то виглядає, навіть очима б їла!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 квітня 2010 09:45
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дуже пухка і жовтенька пасочка. Записую!
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 квітня 2010 18:41
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Майя, дуже гарна ваша паска. Я так люблю паску що до кави можу трохи забагато схрумати. Кажуть паски печуться до 50-ти десятниці, от поїду куплю свіжі дріжджі і спробую, бо кокос я полюбляю.

Я вчора вирішила випробувати перепис паски, де тісто робиться рідке і зразу викладається в форму а тоді чекаєш 4-5 годин аби підросто. Плюнути і розтерти. fellow Мені не сподобалось. Тісто виходить надто рідке, або пропорції неважні, і бабка зовсім не виростає а щей при випіканні мені осіла зовсім. Хоча ми всеодно з’їмо, з жадності, але більше такого робити не буду.
Перейти на початок сторінки
Valentina
3 травня 2010 20:17
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Моя паска
Перейти на початок сторінки
lana
3 травня 2010 20:32
Повідомлення #66


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Valentina,Красуня!!!
Перейти на початок сторінки
mozart
16 квітня 2011 13:58
Повідомлення #67


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт, Натонька! Дякую за класні рецепти пасок! Купив хлібопічку-буду вчитись.
Перейти на початок сторінки
natali
18 квітня 2011 09:30
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Дівчатка,підкажіть будь-ласка,що робити щоб паска зверху не тріскала, в мене вона завжди посміхається :feel:

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 квітня 2011 12:21
Повідомлення #69


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: natali
Дівчатка,підкажіть будь-ласка,що робити щоб паска зверху не тріскала, в мене вона завжди посміхається


точно не знаю, може, забагато стоїть? - пошукай таке в темах про хліб на хлібопічці або ще десь

в мене було інше - по рцепту треба було накласти до 2/3 форми - я думала, чи то 1/3 накладати тіста, чи 2/3, дала дві третини- то в мене спеклися атомні грибочки, мусіла ще порцію пекти(таке було перший раз, як пекла), але ніколи не тріскала
Перейти на початок сторінки
Сонечко
21 квітня 2011 10:44
Повідомлення #70


Молода господинька
  • 34

Репутація: 20
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 21.12.2010

ICQ:--

Бали: 327
Паска сім*ї Кісіль

50 г дріжджів (свіжих) + 300 г цукру розмішати рукою і залишити на 15 хвилин.
0,5 л молока + 250 г масла + 8 яєць - взбити міксером і додати 1/4 ч.л. солі
Оце усе має киснути 7 годин. Я роблю наніч, і вранці встаю до того чуда викисшого.
Далі 1250 г муки + цедра половинки лимона + ванілін + родзинки (розмішайте це собі), додайте до викисшої суміші і збивайте міксером 15 хвилин.
Нехай ще годину росте під рушничком в теплому місці.
Викладіть у формочки, дайте ще годинку підрости, за 15 хвилин до духовки змастіть собі яєчком збитим. Печіть 30-40 хвилин.

Пасочка дуже пухкенька, просто як жива. В роті тане. Яйця я брала цього року магазинні, і якщо не враховувати пачки масла, то вона не дуже дорога по продуктах. А Смачнюча яка! Я цей рецепт забираю від мами вже у свою нову сім*ю.
Пасочок виходить з цієї порції 14 штук (якщо брати оті формочки, що зараз продають в Арсен-ах та Рукавичка-х по три бляшки до 20 грн). Не дайте тісту перекиснути, і воно дивовижно ростиме і в духовці. Правило стандартне - закладати третину висоти формочки тістом.
Руками місити не треба, міксер сам все чудово зробить.
Одним словом, Знаменита Паска!
Як зроблю фото, докладу.

--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 13:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100