Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти паски, Паска сирна, паска на дріжджах...
наталька
29 березня 2012 21:15
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: uliana_y
що для паски потрібна мука з високим вмістом клейковини.

я взагалі для випічки користуюся мукою Богумила, вона якраз не рідне і гарно підходить добре вимішується, я такоє спочатку муку випробовую на яихось пиріжкаж, якщо гарно замісились і викиснули, а ще добре спеклися то до паски сам раз, або на бісквіті,
Цитата: uliana_y
що мезе на кавомолці манку для паски в тісто

в наас також є рецеп де дівчата до дріжджової випічки дордають варену манку(якщо непомиляюсь то це в Майї Шутенко)а за сиру ще нечула, то хіба до манника

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
29 березня 2012 22:00
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: сівіка
та згадала :wink: я ось-моя тітка пече дріжджові рулети з начинками(книші) з добав.манки.рецепта не маю бо коли говорили то сказала що з тістом важко дуже робити-розкачувати.,але дуже смачні виходять

сівіка :a0a: Тісто з манкою-це справжнє чудо,випічка пухка,смачна і довго залишається свіжою,до Пасочок також можна додати.
Рецепт я колись писала у своїй темі 1 ось тут
Пироги вельми смачні
Перейти на початок сторінки
сівіка
29 березня 2012 22:02
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Майя Шутенко
Рецепт я колись писала у своїй темі 1 ось

дякую :a0a:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 квітня 2012 15:11
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Першу свою паску я спекла роів у 17. З того часу перепробувала багато рецептів, ал останні 10 років користуюся лише цим. Дістався він мені від гарної кулінарки - моєї свекруні. А вона ним користується майже все життя. Пасочка виходить неймовірно пухка, повітряна, тане в роті. Продивилася всі рецепти в цій темі, є схожі, але трохи відрізняються за рецептурою.
Фотозвіт тут))))

Паска Родинна

2 скл кип"яченого теплого молока
15 жовтків
2,5 скл цукру
150 гр дріжджів
200 гр топленого теплого(але не гарячого) вершкового масла

Дріжджі розвести теплим молоком, всипати 1 ч ложку цукру, гарненько розмішати, щоб не було грудочок і залишити в теплому місці для підйому. Коли дріжджі вспіняться та підійдуть, у посуд(в якому будемо ставити тісто) викласти жовтки, цукор, масло, нашу опару, ваніль, родзинки (чи цукати).
Залишити на 3 години для підйому, перемішати, залишити на 1 годину, Знову перемішати і лишити ще на 40-50хв. перемішати 3-й раз.
Додати чверть чайної ложки солі і просіяним борошном замісити некруте, м"яке тісто. коли замішуємо - руки змастити маслом(іноді мастила рафінованою олією). Лишаємо в теплому місті для остаточного підйому.
Як підійде - викладаємо у форми, даємо піднятися і випікаємо.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
irusia
6 квітня 2012 19:36
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 6
Реєстрація: 23.03.2012

ICQ:--

Бали: 98
Доброго дня всім господинькам! :smile:
Маю намір попробувати спекти цього року паску ВПЕРШЕ. Ніколи ще не пробувала щось робити з дріжджового тіста, а тим більше паску. Це так відповідально. Рецептів у вас море і всі чудові. На якому зупинитись не знаю. Порадьте, будь ласка, якийсь не надто складний рецепт.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
6 квітня 2012 22:15
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
irusia, паска рецепт народний, він у всіх получається, і у Вас також все випечеться чудово :a0a:
Перейти на початок сторінки
utya
6 квітня 2012 22:18
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Pito4ka, а скільки пасочок виходить з цього рецепту....??? :feel:


Хотілося б мені щось спробувати (я ще ніколи такого не пекла), але хочу спробувати якусь 1 чи 2 шт... :feel:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
6 квітня 2012 22:27
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: utya
скільки пасочок виходить з цього рецепту....???

Та багатенько - штук 10 - 12 (розміром з 1 літрову кружку - я в ній теж випікаю.) Але останнім часом роблю половину , бо раніше робила з цього тіста ще й пиріжки. Але на пиріжечки воно не дуже - м"яке тісто, розпливалися, хоча й дуже смачні!!!!
Але якщо небагато робити пасочок - спокійно діли рецепт на 4.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Roksolana
6 квітня 2012 23:17
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Дівчатка, я роблю завжди 3 пасочки а з решти тіста роблю ведмедиків і пташок, і коли паска в кошику то малий їсть ведмедиків і так витримоємо аж по посвяті їмо Паску, я можу додати фото ведмедиків, незнаю чи умісне воно в цій темці, якщо ні то дайте знати дівчата. А ще хочу сказати що у нас Українська ГК церква але свята у нас за католицьким календарем, тому цієї неділі в нас вже Паска і паски я вже вчора попекла

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
oksana_k
7 квітня 2012 15:16
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Я хочу цього року спробувати зробити сирну паску, але не знаю, який рецепт обрати. Може, хтось порадить?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 04:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 6
Користувачі: JaslyTix
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100