Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти паски, Паска сирна, паска на дріжджах...
наталька
27 березня 2012 18:55
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
дівчата допоможіть, хто має рецепт паски на 36 жовтків, 1.5л. молока, має вийти 3 великих паскиФ, минолого року їла в гостях то надзвичайно смачна, хотіла б і собі таку спекти

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
natalliyas
27 березня 2012 19:30
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Ось такий рецепт в інтернеті найшла. Правда, то не 36 жовтків, але може кому підійде.

В одному родинному переписі знаходимо рецепт паски тюлевої. Для її випікання потрібно 2 склянки жовтків (20 жовтків), склянку цукру, півсклянки розтопленого масла, 1 склянку теплого молока, 3 склянки борошна, 3 столові ложки дріжджів (60 г). Жовтки треба старанно розтерти з цукром добіла, влити до них молока, додати розпущені перед тим дріжджі та борошно. Усе це треба сильно та енергійно вимішувати щонайменше 45 хвилин, а потім поставити у тепле місце. Коли тісто підросте — а буде це години через дві — додати масло і знову вимісити тісто, втім, трохи скоротивши час процедури. Удруге тісто має рости вже у підготовлених формах, які слід наповнювати менш як наполовину. Паски, які помітно виросли, треба акуратно змастити розколоченим яйцем чи самим жовтком і поставити на годину у помірно нагріту (близько 180 градусів), за нинішніх умов, духовку.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
28 березня 2012 11:59
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Знайшла дуже корисні поради щодо випікання пасочок ,можливо комусь знадобиться , найбільш мені сподобалось сказане "Успіх — у дрібничках"дивіться тут
корисні поради для пасочки
Перейти на початок сторінки
сівіка
28 березня 2012 14:21
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
рецепт
2літри молока свіжого
30яєць
пачка масла вершкового та пачка маргарину
7ст.лож цукру(можна й більше але щоб потім паска негоріла)
200дріждів
100гр.горілки(це по вкусу-я кладу щоб не черств.)
це все вкидати заразом і 6-7 год.хай бродить.потім замісити з добавкою олії,сіль ,ваніль,ізюм та муки скільки вбере
це так робить господиня цього рецепту..я роблю опарним способом---ввечері замішую опару а вранці додаю ост. продукти.тісто підкисне -виробляю пасочки
Перейти на початок сторінки
uliana_y
29 березня 2012 18:59
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
в мене питання вичитала ,що для паски потрібна мука з високим вмістом клейковини.Для мене це була новина))Як знати ??))Одна жіночка писала,що мезе на кавомолці манку для паски в тісто.Хто знає таке?????)Буду вдячна за розяснення все ж таки цікаво)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
сівіка
29 березня 2012 19:30
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: uliana_y
,що для паски потрібна мука з високим вмістом клейковини.Для мене це була новина)

це правда.я так в прошлому році не могла паску замісити(за все життя вперше таке було).тісто не замішувалось скільки тої муки не сипала-все рідилось.а як знати?моя мама наперед млинців пече й по них видно що мука слаба.як по самій муці визначати теж хотіла б знати.про манку ще не чула
Перейти на початок сторінки
uliana_y
29 березня 2012 19:42
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: сівіка
.про манку ще не чула

не знаю чи можна ту статтю скопіювати)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Ярка
29 березня 2012 20:37
Повідомлення #118


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Цитата: сівіка
тісто не замішувалось скільки тої муки не сипала-все рідилось.а як знати?моя мама наперед млинців пече й по них видно що мука слаба.як по самій муці визначати теж хотіла б знати.про манку ще не чула

І в мене таке буває.Дуже важко попасти на добру муку.Моя мама завжди муку на паску наперед випробовувала на варениках або хлібі.Якщо тісто не пливе і потім не липне до зубів значить добре борошно.А про манку теж перший раз чую.Але ще є багато такого чого незнаєш
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
29 березня 2012 20:55
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
А я звикла випробовувати на бісквіті,якщо виходить файний високий і не осідає,то й паска буде добра.
Перейти на початок сторінки
сівіка
29 березня 2012 21:00
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: uliana_y
??))Одна жіночка писала,що мезе на кавомолці манку для паски в тісто.

та згадала :wink: я ось-моя тітка пече дріжджові рулети з начинками(книші) з добав.манки.рецепта не маю бо коли говорили то сказала що з тістом важко дуже робити-розкачувати.,але дуже смачні виходять.пояснила те що це у пісні додають манки щоб пушистіше тісто було.тому думаю що з паскою не так важко буде --не треба ж розкачувати на лист..треба попробувати.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 03:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100