Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти паски, Паска сирна, паска на дріжджах...
irusia
8 квітня 2012 18:05
Повідомлення #131



  • 0

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 6
Реєстрація: 23.03.2012

ICQ:--

Бали: 98
Цитата: Фрезія
irusia, паска рецепт народний, він у всіх получається, і у Вас також все випечеться чудово

Дякую за добрі слова! :1f7:
Я вибрала рецепт majia23. Лише не знаю, це виходить 5 великих пасочок чи яких? Скільки потрібно формочок?Бо я ще не маю жодної і не знаю скільки купувати, щоб не забракло. Може робити 0,5 порції?
Перейти на початок сторінки
Helga
9 квітня 2012 16:43
Повідомлення #132



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Pito4ka,
а перемішувати ж потрібно перед тим як на 3 години ставити?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 квітня 2012 16:49
Повідомлення #133


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Roksolana
Дівчатка, я роблю завжди 3 пасочки а з решти тіста роблю ведмедиків і пташок


розкажи, як ти їх робиш, будь-ласка :love: ...
Перейти на початок сторінки
Roksolana
9 квітня 2012 18:57
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Я просто надщипую тісто і роблю подовгате тіло, тоді колобочок голова і надщипаю прикладаю вушка, лапки, то дуже скоро робиться і навіть воно спочатку виглядає неакуратно, коли тісто підростає воно набирає правильну форму. Пташки я роблю валик і тоді ніби завязую на гудз і де дзьобик то трошки стоншую пальцями. Змастити яйцем збитим перед випіканям. Готові вироби можна прикрасити зто як любить я беру білок з цукропудрою розтираю. Ось ще фото.


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 квітня 2012 19:23
Повідомлення #135


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Roksolana
Я просто надщипую тісто і роблю подовгате тіло, тоді колобочок голова і надщипаю прикладаю вушка, лапки, то дуже скоро робиться і навіть воно спочатку виглядає неакуратно, коли тісто підростає воно набирає правильну форму.


Дякую!!! Дуже хороша ідея!!! І класні ведмедики з пташками...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
9 квітня 2012 20:24
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Helga
а перемішувати ж потрібно перед тим як на 3 години ставити?

Так, обов"язково - додати всі продукти (крім борошна), перемішати і залишити на перший підйом на 3 год

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
natalliyas
11 квітня 2012 01:47
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Незнаю чи сюди вставляю фото, але хочеться показати як можна прикрасити паску. Фото не моє, знайшла в інтернеті, але дуже мені сподобалось може комусь пригодиться.


--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
11 квітня 2012 15:47
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Pito4ka
Паска Родинна
Хочу спекти твою пасочку, але люблю з родзинками. Ти пробувала їх давати у цей рецепт?
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
11 квітня 2012 17:53
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Pito4ka
Коли дріжджі вспіняться та підійдуть, у посуд(в якому будемо ставити тісто) викласти жовтки, цукор, масло, нашу опару, ваніль, родзинки (чи цукати).

Галиночко, ось тут я писала.
До речі, скоригувала свої плани і вирішила пекти вже завтра , то сфотографую весь процес і скажу точну кількість пасочок.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Галиночка
11 квітня 2012 19:34
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Pito4ka
ось тут я писала
. Точно!! І куди я дивилася))) Завтра теж пектиму!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 02:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100