нє, сканувати я не сканувала, бо ж не зрозуміли б. Я в альбомі, як і Ланочка, сфоткала і все
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Шо то ви заладили-бабця,та бабця Та нічого ви не бабці!!! Ластівка, lingrod, lana, Ви наші СУПЕР-ДЄВОЧКИ!!! Класні дівчата і приклад для багатьох!!!!!!!!!!!!!!!!І кожна з вас є доказом того,що ніхто не молодіє,а іде до старості.Та з роками ми стаємо ще гарнішими,мудрішими і ще жіночнішими!!! І хоча назад не повернутись,ви попри всі перешкоди вмієте жити,тішитись життям і радувати близьких своєю присутністю!І дай Бог ще кожному такого ентузіазму ,як у вас!!!!
Ланочка,та ви мене не так зрозумііли!!!)))))Але то закономірність така,і ніде від того не дінешся!Просто дехто не може з тим змиритись,а дехто вдячний за те,що має і насолоджується життям!І від того,що ми плачело,що літа минають,нам легше не стане,і вони не повернуться!!!Треба просто насолоджуватись життям!!!